• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Andrzej Dołecki "Wolne Konopie" Vs. Andrzej Dera "Poseł"

Wyszukiwarka Forumowa:

PlantaCP

Well-known member
Buchów
0
Rozwalają mnie ludzie którzy myślą że jak "Usuniemy sk***ysyna Tuska, PO przegra wybory i będzie legalizacja", myślą że prawica zalegalizuje im ziele...chu*a zalegalizuje, żadna prawicowa partia tego nie zrobi, jak dojdą do władzy konfidenci jak Dera (PiS,SP) będzie tylko gorzej, nie zrobią tego też czerwone SLD I PSL, a Palikota media i reszta sejmu zniszczą prędzej czy później i zepchną poniżej progu wyborczego.

leniwiec

Nick Kompostow
Weteran
Buchów
7
[...] żadna prawicowa partia tego nie zrobi, jak dojdą do władzy konfidenci jak Dera (PiS,SP) będzie tylko gorzej [...].

w sejmie nie ma ani jednej prawicowej partii - są tylko socjaliści.

czy żadna tego nie zrobi? KNP? UPR?

PlantaCP

Well-known member
Buchów
0
chodziło mi o te mainstreamowe, chrześcijanskie ugrupowania. UPR / Korwiniści raczej do sejmu nie wrócą :spalony:

PlantaCP

Well-known member
Buchów
0
Polecam też ten wywiad z Sipowiczem, w faktach po faktach, zwłaszcza końcówke :D

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Co za porażka...
Dołecki tylko powtarzał "acha", a potem gadał nie na temat.
No z takimi reprezentantami to szybko legalizacji nie będzie.

SENSIMAJSTER

: )
Weteran
Buchów
0
Jak słyszę pOsła Derę mówiącego jak chce mnie obroni przed narkotykami wsadzając do więzienia, to mnie szlag trafia...to jest właśnie mentalność konserwy - liczy się tylko bóg, krzyż i to wystarczy aby zakuty łeb dery był zakuty na jakiekolwiek argumenty. "Narkotyki to śmierć", ku**a, przecież to już się normalnie śmieszne staje, podczas programów na żywo w tvn24 widać jak pod nosem podśmiewują się dziennikarze, kiedy padają z ust polityków bzdury na temat marihuany...w sumie to dobrze - im więcej hałasu o naszej ganji, tym więcej osób dostrzeże hipokryzję władzy i całego mainstreamu. Wolne Konopie i Andrzej Dołecki - brawo za ten ruch... :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół