• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

***any listek

Wyszukiwarka Forumowa:

Mogli123

Member
Buchów
0
Na początek dodam, szukałem - nie znalazłem.
Kiełkuję akurat na oknie jednego AutoMazara w kubeczku plastikowym i dziś podczas burzy stał trochę na deszczu. Ale to nic.. gdy wpadłem do domu panicznie chciałem zdjąć go z góry i ***ałem mu kawałek listka.. Roślinka jest jeszcze bardzo mała czy to może wpłynąć na jej rozwój? Bo z tego co wiem pod koniec i tak chyba te listki dolne usychają. Pozdrawiam.

oleander

Well-known member
Buchów
0
Ja przypadkiem ***alem calego liscienia , zostal tylko jeden i roslinka dala rade i nic jej nie bylo rozwijala sie normalnie wiec nie przejmuj sie

skilleks

Well-known member
Buchów
0
nic jej się nie stanie może tylko spowolni trochę jej rozwój.....

Mogli123

Member
Buchów
0
Ok dzięki, w takim razie trochę mnie podnieśliście na duchu. A co do deszczu.. mocno napierdzielał jak mnie nie było przeplatany gradem, myslicie , ze to tez moze miec jakis wplyw?

P

Phineash

Guest
pewnie ze ma , hartuje sie od małego , bedzie z niej dobra sucz :smokee:

Mogli123

Member
Buchów
0
hehe :p w takim razie dzięki, że mogłem liczyć na wasze odpowiedzi. Dzięki i z fartem panowie!

rolnikos

Active member
Buchów
0
te pierwsze liscie chronią tylko przed wiatrem więc nie masz sie czym przejmowac:lol3:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół