• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Archiwum na serwerach GG?

Wyszukiwarka Forumowa:

maria2

Well-known member
Buchów
0
Siema, jakiś czas temu kumple byli na przypale.. dziś się dowiedziałem od nich że na przesłuchaniu psy czytali ich archiwum z GG ściągnięte z serwera (na kompach nie mieli nic zapisane).. i czy to możliwe że żeczywiśćie archiwum zapisuje się na serwerach? jeśli tak to mogę mieć niezły przypał.

big skun

Banned
Buchów
0
z ta technika jaka maja psy duzo jest mozliwe , wystarczy zeby wystapili do wlasciciela serwera z nakazem ze ma udostepnic materialy i jezeli dany srwer znajduje sie w tym kraju w ktorym dziala prokuratura i juz lipa-musi to udostepnic jezeli posiada takie informacje:joker:

D

delete

Guest
Wszystkie numery i archiwa przetrzymywane są na serverach, nawet jeśli usuniesz numer a po czasie ma go ktoś inny, oni i tak mają wszystkie wiadomości z twojego kompa. Według prawa, MUSZĄ udostępnić twoje dane i wiadomości policji w przypadku postępowania śledczego. Dopiero po 6 lub 12stu miesiącach od usunięcia numeru i nadania go komuś innemu wszystko zostaje kasowane. GG to gówno nie komunikator. <lol>

biedroneczka

Well-known member
Buchów
2
nie bo musisz mieć numer gg żeby rozmawiać z ludźmi przez gg

paprotka

Well-known member
Buchów
0
a jak jest z fb? fb chyba nie jest na polskim serwerze

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Panowie, facebook to jedno wielkie gówno.
PW facebooka jest kontrolowane i leży w garści psiarni.
Sewery zlokalizowane są w wielu krajach, zależy od użytkowników.
Ja miałem przypał przez facebooka bo napisałem do kumpla czy załatwi sztukę i psiarnia się tym zainteresowała(skąd to nikt nie wie)...i trzepanie itp.
Ktoś kiedyś napisał że facebook to jeden wielki zbiór informacji dla policji i innych grup tego rodzaju.

Jeśli chodzi o GG to możliwość ściągnięcia archiwum i ustalenia --> namierzenia adresu IP jest możliwa przez 2 lata od usunięcia numeru gg.
Również przez to forum można namierzyć ludzi, dlatego był temat jak się zabezpieczyć przed namierzeniem.

Z fartem<shiza>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół