akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Atami Bio bloombastic i bio bizz

Wyszukiwarka Forumowa:
Buchów
0
Czy używając nawozów bio bizz można w ostatnich tygodniach kwitnienia łączyć bio bloom z atami bloombastic czy lepiej użyc top max? Czy może jakis inny jest dobry organiczny stymulator kwitnienia który ktoś łączył z bio bizz?

Zielone krainy

Well-known member
Buchów
1,481
Odznaki
4
Można łączyć, atami bloombastic to biomineralny stymulator kwitnienia, który stosuje się od 4 tygodnia kwitnienia. Top max to organiczny stymulator kwitnienia jaki stosuje się od początku kwitnienia. Według mnie wystarczy organiczne Pk od Biotabs 5-8 i połączyć to z podstawkami bio-grow + bio bloom od Biobizz + calmag + ukorzeniacz też Biobizz ( root juice ) i wystarczy.

Buchów
0
Można łączyć, atami bloombastic to biomineralny stymulator kwitnienia, który stosuje się od 4 tygodnia kwitnienia. Top max to organiczny stymulator kwitnienia jaki stosuje się od początku kwitnienia. Według mnie wystarczy organiczne Pk od Biotabs 5-8 i połączyć to z podstawkami bio-grow + bio bloom od Biobizz + calmag + ukorzeniacz też Biobizz ( root juice ) i wystarczy.
Dobra, to wezme tego biotabsa a to wtedy tego top maxa nie lać czy można tez troche dodawać?

Zielone krainy

Well-known member
Buchów
1,481
Odznaki
4
Dobra, to wezme tego biotabsa a to wtedy tego top maxa nie lać czy można tez troche dodawać?
Można, tylko wszystko w swoim czasie i we właściwych proporcjach, by nie popalić roślin nadmiarem pierwistków. Zaczynasz od Top Max po 1 ml na 1 l wody od pierwszego tygodnia kwitnienia, a jak przychodzi 3-4 tydzień kwitnienia i wzrasta zapotrzebowanie rośliny na fosfor i potas to dołączasz PK od Biotabs.

FarmerSAM

Produkcja Dystrybucja Masturbacja
Weteran
Buchów
1,630
Jest atami Bio bloombastic i bloombastic. Tego bio używałem zarówno z biobizz jak i biotabs

Buchów
0
Jest atami Bio bloombastic i bloombastic. Tego bio używałem zarówno z biobizz jak i biotabs
I jaki wariant wydaje ci sie lepszy bio bizz z bio bloombastic tym zielonym czy dodatkowe pk 5-8 biotabs bo wydaje mi sie ze sam top max słaby w sensie jest ok ale kwiaty mogłyby być minimalnie większe

Ostatnia edycja:

FarmerSAM

Produkcja Dystrybucja Masturbacja
Weteran
Buchów
1,630
Z biobizz Bio bloombastic, jak z bio Tabs to pk i herbatka naprzemiennie.

Fuplew

Well-known member
Buchów
85
do biobizz lepszy ten bio bloombastic od atami bo nie zakwasza tak jak bio pk od biotabs

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół