• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Attenzione! Potrzebna pilna pomoc! (out)

Wyszukiwarka Forumowa:

Thefekt

international farmer
Buchów
0
Achtung, achtung!

Stało się coś najgorszego, otóż jakieś leszcze znalazły spota moich ziomków, gdzie kilkanaście metrów dalej jest i mój spot. Wszystko co zaczynało kwitnąć, nawet w fazie 2 tygodniowego flo zostało upie****ane przy samej ziemi i pewnie poszło z dymem. Pewnie to jakieś gimbusy, które z podniecenia nie mogą wytrzymać i tną co popadnie, zamiast być cierpliwym i poczekać na owocne plony.

Przechodzę do sedna; macie pomysły jak uchronić swoją miejscówe przed kolejnym napadem dzikich gimbusów? Póki co moje bakłażany są najdorodniejsze, zawiązałem linki obok plantów, żeby zobaczyć, czy ktoś się koło nich kręci, jednak ch*j mi to da, jak przyjdą z kosą i wszystko zetną. Potrzebuje jakieś ciekawe rozwiązanie, które zablokuje dostęp do spota.

Dzięki za pomoc, z fartem!

G

Gość

Guest
Wydrukuj kartki-plakaty, że jest wścieklizna w okolicy i rozwieś gdzie możesz.
Wściekłe lisy-psy itp itd. Potem puszczaj famę, że widziałeś psa z pianą w pysku. To odstraszy ludzi od zarośli.

lubielolki

Well-known member
Buchów
0
Rozbij namiot i pilnuj .
byłbym zapomniał gnata weż ze soba a jak nie masz to proca tez będzie dobra yo

Thefekt

international farmer
Buchów
0
No i po zawodach. Planty znikły, ktoś je wykopał, dziura w ziemi jak po wybuchu atomowym, ale nie odpuszczę, złapię i ubije na kotlety!

D07x

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Groznie to zabrzmialo o_O, Trzeba było szukac spota a nie sie opie****ac i teraz plakac na forum ze ci plany za***ali.. tak to jest jak sie nie przyłożysz to gówno bedziesz miał.

Dziekuje dobranoc.

Thefekt

international farmer
Buchów
0
No jasne, moja wina, bo to ja jestem leszczem, który chodzi po miejscach, gdzie normalny człowiek by się nie zapuścił. Akurat się przykładałem, bo od kwietnia pilnowałem tych sadzonek, zawsze chodziłem inną drogą, żeby nie robić szlaków w dzikim pejzażu. No ale okej szefie, wiesz lepiej z autopsji jak sądzę, swoje wypłakałeś więc i mi daj się wypłakać, bo akurat ten out się nie udał, elo.

oleander

Well-known member
Buchów
0
Mi tez w tym sezonie za***aly k***y zlodziejskie . Moze oklepany frazes ale nie przejmuj sie , w nastepnym sezonie sie odkujesz. Lap bucha na otarcie lez . Pozdro

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Stało się coś najgorszego, otóż jakieś leszcze znalazły spota moich ziomków, gdzie kilkanaście metrów dalej jest i mój spot.

tak to jest jak się z "ziomkami" uprawia, widac że nie dorosłeś do tego bo to nie jest hobby dla kilku ludzi razem wziętych, to jest hobby dla jednej osoby i ewentualnie brata twojego a nie dla ziomków;]

Im wiecej łbów wie tym większa szansa na finisz w dupie, tobie się właśnie tak udało finiszować.

Thefekt

international farmer
Buchów
0
Powiem Ci kaznodziejo, że o tych spotach dopiero dowiedziałem się, gdy rośliny zaczęły znikać im, więc chciałem ratować swoje dupsko, także prosiłbym bez zbędnego proroctwa tutaj, bo nikt o moim miejscu nie wiedział. Kończy się sezon i leszcze szukają roślin, jasne? Dorosłość swoją nie liczę w latach w tym hobby, a w doświadczeniu i mądrej głowie, co na razie mi wystarcza.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół