- Buchów
- 1
nie boje sie przebiegu 200 + bardziej powinienem sie bać 200 - w dół coś sie znajdzie ewentualnie jakoś wyczaruje do 2 tys wiecej ale ciezko
w przedziale 5tys zł to raczej ciężko o przebiegi mniejsze niż 300. wystarczy porównać niemieckie strony z ofertami sprzedaży samochodów. te same roczniki, w większości sprowadzone z niemiec mają u nas dla przykładu ~220tys - a w niemczech 300-400tys km. śmiechu warte. sprawa z krajówkami niedługo się zmieni, bo jest obowiązek spisywania licznika przy przeglądzie... no ale wszystko da się załatwić..nie boje sie przebiegu 200 + bardziej powinienem sie bać 200 - w dół coś sie znajdzie ewentualnie jakoś wyczaruje do 2 tys wiecej ale ciezko
Znasz portal Alllegrooo ? tam sie szuka a nie na forum konopnym , tu sie bryka Merolami za pół bańki a nie gratami za 5 tys .
odradzam francuza, szczególnie francuza za 5 tyś
Z tego co wymieniłeś bierz zdecydowanie Honde bardzo dobre silniki i prowadzi się lux,BMW odpuść chyba że lubisz być trzepanym...nie przez dupy oczywiście,lecz przez psy gończe.Hello Wszystkim. Szukam autka tak do 5000 tys zł i zastanawiam sie co wybrać. Chce coś o sportowym zacięciu ale raczej do normalnej jazdy niż do katowania auta. Właściwie mam swoje typy co myślicie o nich? - BMW E36 coupe 1.8is lub 2.0is - Honda Civic coupe 1.6 v-tec - Alfa Romeo 156 2.4 JTD (diesel) lub 1.8ts Może coś innego?
Zapewne przebieg kręcony...i wydaje mi się ,że niemiec płakał jak sprzedawał.Siema chwile mnie nie było. byłem w angli troche zarobiłem to i auto kupiłem wybór całkiem inny niz na początku padło na seata ibize 2002r 1.8i 20vFR 150km 200 000 przebieg dałem za niego 13tys troche okazyjnie wymieniłem podstawowe rzeczy i narazie smiga (3 miesiące) bez zarzutów powiem wam ze troche bestia tylko troche pali przy spokojnej jezdzie 8 w miescie 6 trasa