- Buchów
- 0
Mógłby mi ktoś ocenić ile jeszcze zostało moim roślinkom do:harvest:? Ogólnie to roślinki mają 92 dni (wzeszły mi 16.04), flo zaczęło się gdzieś w ostatnim tyg maja. Według mnie to jak na automat to długo, choć ja mogę się nie znać, bo to mój pierwszy grow.
Na veg uzyłem biohumus forte uniwersalny i asahi SL, na flo planton k i coś z hesi od kumpla na dwa podlania dostałem, chyba to był bloom complex czy coś-kolor miało zielony xD. No i ripena tez dostałem.
1. pierwsza- największa ale najmniej dojrzała. Rośnie dziwnie, bo jedna strona jest przy końcu flo, zaś druga dopiero zaczęła kwitnąć.
https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-303943
2. Druga - jeszcze jest druga, nieco większa, ale w tym samym stadium.
Głównie chodzi mi o te. Ile im zostało? Dzisiaj dostały drugą dawkę ripenu, choc nie wiem czy nie za późno zacząłem lać. Chce ją ścinać ok. 31.07 tylko nie wiem czy wytrzyma, czy ja nie zeżre pleśń albo nie zgnije.
Na tych fotkach może będzie lepiej widać.
Jak na moje oko to trochę słabo spuchnięte te topy.:zjarany: Sorki za słabą jakoś zdjęć ale robiłem je telefonem. Co tam jeszcze...a.... z***ki i porady mile widziane.
Troche chaos ale jestem upalony, więc wybaczcie.
Pozdrawiam:spalony:
---------- Aktualizacja posta 21:26 ---------- Czas poprzedniego posta 01:02 ----------
Nikt nie chce pomóc?
Na veg uzyłem biohumus forte uniwersalny i asahi SL, na flo planton k i coś z hesi od kumpla na dwa podlania dostałem, chyba to był bloom complex czy coś-kolor miało zielony xD. No i ripena tez dostałem.
1. pierwsza- największa ale najmniej dojrzała. Rośnie dziwnie, bo jedna strona jest przy końcu flo, zaś druga dopiero zaczęła kwitnąć.
https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-303943
2. Druga - jeszcze jest druga, nieco większa, ale w tym samym stadium.
Głównie chodzi mi o te. Ile im zostało? Dzisiaj dostały drugą dawkę ripenu, choc nie wiem czy nie za późno zacząłem lać. Chce ją ścinać ok. 31.07 tylko nie wiem czy wytrzyma, czy ja nie zeżre pleśń albo nie zgnije.
Na tych fotkach może będzie lepiej widać.
Jak na moje oko to trochę słabo spuchnięte te topy.:zjarany: Sorki za słabą jakoś zdjęć ale robiłem je telefonem. Co tam jeszcze...a.... z***ki i porady mile widziane.
Troche chaos ale jestem upalony, więc wybaczcie.
Pozdrawiam:spalony:
---------- Aktualizacja posta 21:26 ---------- Czas poprzedniego posta 01:02 ----------
Nikt nie chce pomóc?
Ostatnia edycja: