• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Auto Moscow jutro?

Wyszukiwarka Forumowa:

K44

Active member
Buchów
0
Czy moge sadzic Auto Moscow w tym tygodniu w donicy na oucie?
W opisie rosliny pisze ze dochodzi w ok 60dni. Wrzesien+Pazdziernik i czesc sierpnia.
Co wy na to? W razie czego wstawie ja do groboxa w padzierniku/listopadzie bo puki co teraz nie mam lampy.
Co sadzicie?

POST ZALOZYLEM PONIEWAZ NIE UZYSKALEM SADYSFAKCJONUJACEJ MNIE ODPOWIEDZI .tzn "ja bym probowal chociaz reki nei dam se obciac"...

[czekam na MĄDRE odpowiedzi]

Pozdrawiam
k44

oleander

Well-known member
Buchów
0
Na oucie automaty dochodza ok 90-120 dni. Nie bedzie problemu dasz go na out a jal pogoda nie pozwoli trzymac dluzej dasz do boxa . Pozdro

P

Phineash

Guest
kur... to jest twoj wybor , stary! Zrobisz jak uwazasz , nikt Ci nie powie TAK , lub NIE .

Ale musisz liczyc sie z jakims ryzykiem.

oleander

Well-known member
Buchów
0
Ale musisz liczyc sie z jakims ryzykiem.

Ale ziomek z jakim ryzykiem . Potrzyma w donicy na oucie a jak pogoda nie bedzie pozwalala przeniesie do boxa .Chociaz sory ryzyko jest(ze jakis tuman mu zawinie tego krzaka jak bedzie go mial na oucie ,obym ku**a nie wykrakal niech mnie reka boska broni ze zapeszam)ot jedyne ryzyko. Pozdro

K44

Active member
Buchów
0
Dzieki. Tyle mi wystarczy:)

Pozdrawiam
K44

P

Phineash

Guest
Ale ziomek z jakim ryzykiem . Potrzyma w donicy na oucie a jak pogoda nie bedzie pozwalala przeniesie do boxa .Chociaz sory ryzyko jest(ze jakis tuman mu zawinie tego krzaka jak bedzie go mial na oucie ,obym ku**a nie wykrakal niech mnie reka boska broni ze zapeszam)ot jedyne ryzyko. Pozdro

No tak , no i jeszcze przesadzanie ... tutaj tez jest pole do popisu , ze sie tak wyraże :D.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół