Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Jeśli to Twoja pierwsza uprawa, to proponował bym się wstrzymać z nawozami ile tylko się da. Ja leje dopiero na flo, a długo robiłem tak, że lałem tylko gdy zaczynałem widzieć, że im czegoś brakuje.
Ale jeśli Ci zależy na tym, to za kilka dni możesz wystartować z małymi dawkami biohumusa : )
Koleżanka po prawej nadrabia powolutku!
bardzo nieśmiałe to lst.. Niewiele to zmieni w dalszym wzroście. Popatrz na foty jak ludzie robią to na forum. Był też gdzieś temat z dokładnym opisem jak się za to zabrać
Małe zainteresowanie bo w sumie nic się nie dzieje... A jeszcze zlewajacy tekst: " nie wiem ktory to dzien policzcie sobie" pokazuje że masz lekcewazacy stosunek do odbiorcy. Przynajmniej ja tak to odebrałem.
Również odebrałem to jako trochę zlewanie,to twoja fotorelacja więc ty to pilnuj lub nie pilnuj ale się potem nie dziw,że małe zainteresowanie.Co do roślin są zdrowe,aż sam zaczynam myśleć o takim mini boxie Pozdro
MI w podobnej wielkośći urosły 2 rośłinki. jedna nawet spora.
Więc wierzę w Ciebie.
Zakup drucik w elektrycznym o wiele łatwiej się pracuje z roślinami.
Witam zainteresowanych tym tematem
Obie panny kwitną, na razie zapachu nie czuć, w niedzielę zamontuję filtr.
Wszelkie porady, sugestie i hejty mile widzane <lol>
Fotki z dnia dzisiejszego. 25 dzień panienek
Jakieś przebłyski fioletu na największych liściach :s
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.