nasiona marihuany

Automat nie kwitnie. Czy da jeszcze radę?

Wyszukiwarka Forumowa:

unchain

Member
Buchów
0
Witam. Proszę o ocenę mojego Auto AK z Femaleseeds. Wysiany pod koniec maja, więc ma już ponad 2 miesiące, a jeszcze nie kwitnie. Wyrósł za to na metr i dalej rośnie.
Nawoziłem go Plantonem S (16-8-22). Wiem, że to słaby nawóz na weg, ale wszyło jak wyszło.
Czy coś jeszcze będzie z tej rośliny?

Ostatnia edycja:

StrachU

Zalegizować Marihunaen !
Weteran
Buchów
4
Nie wygląda to na automat. Po 60 dniach już dawno powinna kwitnąć.
Jeśli masz Ak bez autoflo to będzie problem.
Podsyp dobrze dolomitem i czekaj. :D

Wklej fotę za jakiś czas

elimac26

420 girl ;)
Buchów
1
Sezonowka :p żeby się jeszcze nie okazało, że męska :D
I tak powinna już kwitnąć.
Z farcikiem ;) :spalony:

R

rolnikdolpasz

Guest
Nie koniecznie. Pod lampą w boksie może i by kwitną, ale na wolnym powietrzu jest opcja, że zakwitnie później. Poczekaj aż będzie miał około 90-120dni, to wtedy dopiero ocenisz. Teraz możesz przesadzić go do ciut większej donicy i podlać obficie czystą kranówką z zimnego kurka bez nawozu.

unchain

Member
Buchów
0
Dzięki za rady. Podlałem go czystą wodą i czekam. Wrzucę fotki gdyby coś się zmieniło.
Chciałem jeszcze dodać, że Auto Amnesium z Victory Seeds rosnący w tym samym miejscu, zachowuje się identycznie.

Ostatnia edycja:
B

biohujus

Guest
Nie mogę dojrzeć, ale gdy włoski staną się białe, to od tego momentu można liczyć kwitnienie.

elimac26

420 girl ;)
Buchów
1
Jeszcze nie kwitnie :) zobaczysz jak zacznie wypuszczać jasne włoski :) od razu poznasz ;)

remo2

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ja mam AK na wolnym powietrzu i tez jeszcze nie kwitnie . Gdyby to był automat juz do miesiąca byś miał małe kwiatki.
Ja w tamtym roku zasadziLem 15lipca sezonowke i mimo słabego wega bylo z niej sporo palenia. Spokojnie i do końca;]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół