• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Automat noname scinac?;)

Wyszukiwarka Forumowa:

lemon21

Member
Buchów
0
Witam mój automat rośnie 122dni i planuje w sobote ścinke i chciałem zapytać was co myślicie o nim<joint> ;) Wszędzie ma już brązowe włoski a trichomy są białe raczej i robią sie powoli brązowe ;) Leje go już samą wodą. O to zdjęcia troszke słabe bo z telefonu i słabo widać ale prosze o pomoc :zjarany:;)

Jak myślicie waszym zdaniem kiedy :harvest:?

---------- Aktualizacja posta 31-08-2012 09:54 ---------- Czas poprzedniego posta 30-08-2012 11:39 ----------

Ludzie pomóżcie bo nie wiem czy zostawić je jeszcze na jakiś czas czy ścinać to moja pierwsza uprawa ;)

essey

Well-known member
Buchów
0
122 dniu to duzo jak na AF powinienes juz byc po :harvest:, widocznie trafiło ci sie jakies pół auto, skoro trichomy juz brązowieja to jakis tydzien, ale troche słabo spuchniety, ja poczekjałbym z 10 dni, obserwował przyrost masy i jesli bd nieznaczny to ciachałbym. pozdr.:spalony:

lemon21

Member
Buchów
0
No właśnie sam się dziwie ale roślinka mogła mieć troszke stresu i to może przez to ;/ to może przełożę na następny weekend i będę obserwował czy coś sie zmienia ;)

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Jak najbardziej poczekaj jeszcze :)troszke duzo juz czekasz ale te topiszcza jeszcze dojda.

KasperxD

Well-known member
Buchów
0
Lejesz im jakieś preparaty? Spróbuj z plantonem K

lemon21

Member
Buchów
0
Nie leje już żadnymi preparatami około tydzień może ponad ;) Poczekam jeszcze tydzień jak nic sie nie zmieni to ścinam ;)

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
Jakąś melase mogłbyś im z wodą dawać, a nuż sie bardziej oszronią:) smak będize lepszy :) niektórzy czytałem dają miód (nigdy nie próbowałem).

lemon21

Member
Buchów
0
Melase gdzie można kupić i ile dawać jej? ;) a topki dlaczego wogóle nie puchną ani nic? ;/

lemon21

Member
Buchów
0
Ludzie mam problem bo topki jakie były takie są nie wiem co robić chyba jutro albo pojutrze ścinam go co myślicie nad tym?;) nawet troszke nie napuchły ;/ może podlać je plantonem K? Liście wiatrakowe robią sie zółte i to bardzo i usychają powoli ;)

Dago

Active member
Buchów
0
Napewno nie lej plantonem. Liście zwykle robią się żółte podczas flo. No albo możesz poczekać z tą ścinką albo musisz się cieszyć z tego co masz ;]

lemon21

Member
Buchów
0
A wy co zrobilibyście na moim miejscu poczekać czy ścinać??;) Kolega mi mówił ze to critical czy jakos tak ale pewny nie jestem :)

cyranka

Member
Buchów
0
nie lej wody daj jej troche uschnac w glebie zeby te trychomy sie zabarwily na brazowo<coolpalacz> i nic tylko smarzyc:harvest:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół