Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Prawdopodobnie rosnie najlepsze auto na swiecie , zbite jak kamien , grube i okrutnie mocne . Na krzaku same nasiona
Nasiona robione na zamowienie przez pewien sklep , ale to narazie tajemnica
jak nie jestem fanem autosów to i ja może sie skuszę bo ładnie to wygląda <peace> a ostatnie auto nie licząc zeszłosezonowego outdora to z 5 lat temu miałem też grześkowe NYCDxBlack Cream-100% purpury.
Będą jeszcze nowe automaty, ale jak grzesio pisał w innym temacie, pestki jeszcze na krzakach.
Trzeba więc jeszcze chwile zaczekać, przed majem raczej bym się nie spodziewał.
Co roku to samo... urośnie dość wysoko jeśli będzie miała warunki. Jednemu na 30cm a drugiemu na 130cm. Z plonowaniem będzie podobnie - jeden zbierze 5g a drugi 50g. A trymowania w zależności od tego jaki fenotyp się trafi.
Szukaj fotek na forum (o ile ten cross nie jest nowością, której jeszcze nikt nie miał).
Nowe GGS już dostępne zapraszam ! oraz mam dla was dodatkowy kod rabatowy na nasionka ggs na - 10% łączna wartość zniżki to -35% "Promo GGS" Zapraszam i pozdrawiam Gnom
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.