- Buchów
- 0
witam,
znalazłem takie fotki na necie, dodaje fikcyjny opis:
kwitną od 10.06.
-niestety nie podlewałem plantów tydzień i trochę je przesuszyłem w te upały,
-wydaje mi się, że za wcześnie dostały Green Sensation (Plagron) - topy są jakieś dziwne - szczególnie na AutomazarXautoBB oraz AutoBB są jakieś takie niezbite, jakby były w nich nasiona(nie stwierdziłem) royal wygląda lepiej, ale wciąż to jakby nie to...
w tle NL auto, który był w airpotsie - prawie, że padł...
(większe foto po kliknięciu w link)
to jest NL auto inny niż ten z poprzedniej foty, posadzony w zwykłej donicy lepiej zniósł przesuszenie, ale mimo, że kwitnie także od 10.06 to wygląda to biednie
i ostatnie pytanie: to był męski kwiat?
---------- Aktualizacja posta 14:11 ---------- Czas poprzedniego posta 13:19 ----------
dodam jeszcze, że podlewam je:
-Plagron Alga Bloom (AB)
-Plagron Green Senstation (GS)
po przesuszeniu te bardziej kwitnące (am x abb,abb, rqs royal) dostały AB+GS, natomiast te słabiej kwitnące (rqs NL auto) dostały po prostu AB, wszystkiem zrobiłem oprysk dolistnie z AB
oraz dodałem im podstawki pod doniczki
wyjdą na prostą? co ew. jeszcze robić?
znalazłem takie fotki na necie, dodaje fikcyjny opis:
kwitną od 10.06.
-niestety nie podlewałem plantów tydzień i trochę je przesuszyłem w te upały,
-wydaje mi się, że za wcześnie dostały Green Sensation (Plagron) - topy są jakieś dziwne - szczególnie na AutomazarXautoBB oraz AutoBB są jakieś takie niezbite, jakby były w nich nasiona(nie stwierdziłem) royal wygląda lepiej, ale wciąż to jakby nie to...
w tle NL auto, który był w airpotsie - prawie, że padł...
(większe foto po kliknięciu w link)
to jest NL auto inny niż ten z poprzedniej foty, posadzony w zwykłej donicy lepiej zniósł przesuszenie, ale mimo, że kwitnie także od 10.06 to wygląda to biednie
i ostatnie pytanie: to był męski kwiat?
---------- Aktualizacja posta 14:11 ---------- Czas poprzedniego posta 13:19 ----------
dodam jeszcze, że podlewam je:
-Plagron Alga Bloom (AB)
-Plagron Green Senstation (GS)
po przesuszeniu te bardziej kwitnące (am x abb,abb, rqs royal) dostały AB+GS, natomiast te słabiej kwitnące (rqs NL auto) dostały po prostu AB, wszystkiem zrobiłem oprysk dolistnie z AB
oraz dodałem im podstawki pod doniczki
wyjdą na prostą? co ew. jeszcze robić?