D
delete
Guest
Prosze cie pokaz mi tą fotorelacje gdzie ktos leci 12/12 na automacie i wybrobił sie w 2 miesiące Generalnie to beke mam z ciebie ze taką rade dajesz typkowi . Growerzy starają się robić jak najlepsze warunki do uprawy a i tak krzaki nie raz się opóźniają (mowa o automatach) .to powiem ci że stracisz......i powiedz mi jakie 10 godzin nie raz widziałem fotorelacje w których od samego początku ludzie lecieli na 12/12H i plon był taki sam a nawet większy przy zaoszczędzeniu około 30 % Energi =zł ja tez jakbym miał to bym sadził ale niemam pestek wbij na moja fotorelacje i zobacz co się dzieje w 35-40 roku życia rośliny za tydzień dwa już będę zbierał pyłek więc sory memory ale jak temperatura będzie około +5C w nocy to śmiało można jeszcze sadzić a jakby zrobił prowizoryczny foliak tak jak ja robiłem od deszczu to by było za***iście....najwyżej będziesz miał lekko niedojrzałe topki ale to już nie problem jak chcesz cos palić w tym roku...(swojego):jaraczz::spalony:
"teraz słonce świeci około 14;godzin dziennie ...."
bzdura. o 7 rano słońce jest nisko , a o 20 jest połmrok że słońca wogóle nie widać . czyli jakieś 12 godzin dnia . Słońca tak centralnie w krzak uzbierasz z 10 godzin
...koncze ten offtop bo i tak do niczego to nie dąży a ty i tak wiesz lepiej ;]