Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Mam pytanie i proszę o szybką odpowiedź, konkretnie czy jeszcze można sadzić jakiekolwiek automaty? wydaje mi się, że już ciut za późno... czekam na wypowiedź kogoś doświadczonego
dojdą napewno , ale pleśń je złapie , było wczesniej mysleć nad tym a nie teraz sie zastanawiać .
Ale u mnie raczej pogoda nie dopisuje wiec nie mam co sadzic ...
jeśli na tym parapecie masz bardzo dużą wilgotność to tak. ale z reguły przy takiej wilgotności miałbyś grzyby na ścianach. jednak na parapecie będzie ci łapać za mało światła (chyba że będziesz ciągle kilka razy dziennie przestawiać kwiatka na inne okno aby ciągle było na słońcu) w końcu przy jednym oknie nie świeci ciągle słońce.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.