• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

automaty

Wyszukiwarka Forumowa:

Green_booy

Well-known member
Buchów
0
Mam pytanie i proszę o szybką odpowiedź, konkretnie czy jeszcze można sadzić jakiekolwiek automaty? wydaje mi się, że już ciut za późno... czekam na wypowiedź kogoś doświadczonego

G

Gość

Guest
przy obecnej pogodzie Doradził bym Ci wstrzymać sie na drugi rok albo działaj w boxie na to nie jest za pozno bo na tym napewno nie stracisz

Ziołowy

Well-known member
Buchów
0
dojdą napewno , ale pleśń je złapie , było wczesniej mysleć nad tym a nie teraz sie zastanawiać .
Ale u mnie raczej pogoda nie dopisuje wiec nie mam co sadzic ...

Green_booy

Well-known member
Buchów
0
myślałem wcześniej tez dlatego automaty już kwitną ale chciałem jeszcze dosadzić trochę, na parapecie też by pleśń złapała?

RahCiach

Well-known member
Buchów
0
jeśli na tym parapecie masz bardzo dużą wilgotność to tak. ale z reguły przy takiej wilgotności miałbyś grzyby na ścianach. jednak na parapecie będzie ci łapać za mało światła (chyba że będziesz ciągle kilka razy dziennie przestawiać kwiatka na inne okno aby ciągle było na słońcu) w końcu przy jednym oknie nie świeci ciągle słońce.

Blantojebca

Active member
Buchów
0
Sierpień podobno ma być bardzo ciepły, ale z pogodą nigdy nie wiadomo. Osobiście bym zaryzykował ale wybór należy do ciebie ;)

Ujarany_Gumis

Well-known member
Buchów
0
Ja zaryzykowałem i kupiłem automaty , dojdą za do dwóch dni . Myśle że zdołam na oucie wycisnać chociaż 10g. :freak:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół