akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

AutoMazar kiedy ciąć?

Wyszukiwarka Forumowa:

bakaland

Well-known member
Buchów
1
Witam szanowną społeczność Grower'ów :)
Mój krzaczek to AutoMazar od DP. Żyje już ok 81 dni. Początkowo 20/4 od około tygodnia 14/10 (dzień/noc)
Karmiona Canna BioFlores kwitnienie + woda z miodkiem.
Są to już jej ostatnie dni życia, ale ze względu na fakt, że chcę ją trzymać jak najdłużej by wyciągnąć z niej jak najwięcej i jak najmocniej ;) postanowiłem zapytać was jak sądzicie ILE JESZCZE pożyje ?:spalony:
O to i fotki

Główny szczyt

lisciu

Well-known member
Buchów
3
Masz tam jeszcze biale wloski potrzymaj tydzien,a najlepiej to sprawdz sobie lupa trihomy powinny byc mleczno-brazowe i w tedy:harvest::harvest:

bakaland

Well-known member
Buchów
1
Pytałem tylko, ile jeszcze jej brakuje dni do pełnej dojrzałości. Nie trzeba mi tłumaczyć, jak ten stan zaobserwować. Ale dzięki za odpowiedź :smokee:
Świerze fotki :yeahh:

No i co Panie i Panowie na temat tych topów powiedzą ?

Dodam, że dzisiaj testowałem sampla ściętego wczoraj rano, suszonego na dysku twardym ;) Dym wchodził bardzo delikatnie <wodna> ale wyszedł robiąc niezłe zamieszanie :freak2: Ogólnie bardzo przyjemny w smaku i działaniu troszkę się pośmiałem :lol3:
Pozdrawiam:bounce:

bakaland

Well-known member
Buchów
1
Witam dzisiaj pierwsze płukanko. Flush robię odstaną wodą ze studni, przygotowania do ciemni :)
fotki :):spalony:

Sampelek

---------- Aktualizacja posta 23-08-2012 16:25 ---------- Czas poprzedniego posta 21-08-2012 11:14 ----------

Witam
Dzisiaj mazar trafia do ciemni na ~48h
Przed ostatnia sesja przed :harvest:

Zdjęcia z telefonu wiec lipne ale zawsze :)
Pozdro:smokee:

Dzisiaj poszła kosa

Jak się wam podoba ?

P.S. Proszę mi nie pisać, że za wcześnie bo po pierwsze i tak już po fakcie, po drugie sytuacja mnie zmusiła do podjęcia takich kroków.

Ostatnia edycja:
G

Gość

Guest
Troche swojego palonka będziesz miał :spalony: mi tam się podoba, fajnie to wygląda, miłego bakanka<wodna>

Denver

Member
Buchów
0
Jak na cflki krzaczek wyrośl dorodny, to trzeba Ci pogratulować. Natomiast szkoda, że nie potrzymałeś go dłużej, trudno się mówi, ważne że palonko wyszło dobre. Te topy to chyba najarany strzygłeś, bo trochę niedokładnie, pozostawiłeś za dużo zielonych liści. Powycinaj je na równo z topami, wtedy suche ma dobry smak, liście dają gorzki posmak z lufki, najlepiej je na haszyk przerobić. Pozdro!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół