• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Automazar!

Wyszukiwarka Forumowa:

Damian1990

Member
Buchów
0
W tym temacie będę opisywał wam jak rośnie moje kilka automazarów.

Tutaj fotki z 2 sierpnia po przesadzeniu po wykiełkowaniu.

Teraz fotki z 13 sierpnia.

Krzaczki są podwiązane do kijeczków bo po deszczach się położyły. Jutro wrzucę fotki następne jak wygląda to teraz.

BongoWiadroLufa

Active member
Buchów
0
Podsyp te pomidorki na pewno im to lepiej zrobi . i widzę ładnie jest rozwinięty więc jeśli zapewnisz mu ładnie nasłonecznione miejsce nie powinien się już tak wyciągać .

1.Z kąd masz pestki ?
2.Czy to są automaty bo jeśli taak to jeszcze powinny dojść pod koniec października więc od razu szykuj coś na pleśń .

bigalos

Well-known member
Buchów
0
proponuje, wziąć kose i kosić...szkoda zachodu....jak dla mnie nawet nie mieścisz się w przedziale dla początkujących...ale się nie zniechęcaj....tylko jak wpadniesz...to szkoda będzie...bo w sumie nie ma za co....szkoda pestek, czasu...itd

Damian1990

Member
Buchów
0
Co Ty pierdzielisz wgl? Dopiero co miałem zbiory ak47, kosa w choy, ususzone 250g i co?

Jutro wrzuce fotki.

Herb-at-Nick

Well-known member
Buchów
1
Jakieś tam szanse są ze dojdą ale małe- ale jak będzie mega fajna jesień. Ja sadziłem w połowie lipca i mam obawy o swoje choć widzę że 15 lipca to spoko data jeszcze. Na szczęście masz 250g ze zbiorów to sobie możesz robic eksperyment i nazwać fotorelkę: najpóżniejszy out- obalamy mity. Napisz jak smakuje twój plon - ten 250g bo ja mam automaty ścięte ale smakowo wszystkie odbiegają od zioła z coffiku. choć mają zapach i wygląd ładny.

Damian1990

Member
Buchów
0
Zbiory 250g-zapach, smak konkret w cholerę! <3

Do porównania duża butelka nestea.
Podlewałem wczoraj biohumusem jeszcze na wzrost, w niedziele myślę podlewać już na kwitnięcie, co wy na to?

Fotki z 10 września.

Jeden

Drugi

---------- Aktualizacja posta 15-09-2012 10:45 ---------- Czas poprzedniego posta 11-09-2012 12:42 ----------

Ktoś mi doradzi co z tym dalej robic czy raczej nie bardzo? :D

bigalos

Well-known member
Buchów
0
Ktoś mi doradzi co z tym dalej robic czy raczej nie bardzo? :D

post wyżej
"proponuje, wziąć kose i kosić...szkoda zachodu....jak dla mnie nawet nie mieścisz się w przedziale dla początkujących...ale się nie zniechęcaj....tylko jak wpadniesz...to szkoda będzie...bo w sumie nie ma za co....szkoda pestek, czasu...itd"

słuchaj ona ma za mało światłą, za późno ogarnięte...nie dojdzie...lepiej zbijaj już boxa i pod koniec września pod lampe

pozdro

Damian1990

Member
Buchów
0
Nawozem wymuszam przedwczesne kwitnięcie, ta odmiana bodajze kwitnie 5 tygodni.

Yaca

Active member
Buchów
0
Kwitnięcie wymusisz, a tu zaraz śnieg spadnie.

vietorius

Well-known member
Buchów
0
post wyżej
"proponuje, wziąć kose i kosić...szkoda zachodu....jak dla mnie nawet nie mieścisz się w przedziale dla początkujących...ale się nie zniechęcaj....tylko jak wpadniesz...to szkoda będzie...bo w sumie nie ma za co....szkoda pestek, czasu...itd"

słuchaj ona ma za mało światłą, za późno ogarnięte...nie dojdzie...lepiej zbijaj już boxa i pod koniec września pod lampe

pozdro

Czemu szkoda zachodu i pestek? DOBRZE ! po to sa aby je sadzic i sie przy okazji uczyc ! :yeahh:

bekabekabeka

Well-known member
Buchów
0
coś strasznie małe masz, moje były o wiele większe, do boxa je <:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół