• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

automazary kiedy ściąć?

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
ja moje skosiłem po 72 dniu życia jakoś. już ususzone i sie kuruje. ubija nieludzko :D Na Twoim miejscu bym kosił. Tego żółtego na bank a z tych zielonych skoś topa i sprawdź moc.

Salut

GetRichOrDieTryin'

Well-known member
Buchów
0
Tego żółtego bym już ciął a resztę bym jeszcze potrzymał. Ja swojego trzymam już przeszło 100 dni żeby uzyskać efekt mega-stoned, chcę żeby mocno przekwitł.

wiaderko13

New member
Buchów
0
Dziekuje za odpowiedzi.Raczej ten żółty pojdzie pod kose ,jeszcze zobacze dokładnie jak wyglada pod lupa.Choć i tak nie wiem czy nie poczekac z tydzien jeszcze

---------- Aktualizacja posta 17:28 ---------- Czas poprzedniego posta 17:19 ----------

choć powiedziałem sobie że jak bedzie 5 odpowiedzi żebym scinał to wtedy zetne hehe

---------- Aktualizacja posta 18:05 ---------- Czas poprzedniego posta 17:28 ----------

odpisze ktos jeszcze? bo nie wiem czy iść dzisiaj śćiąć

Soldier24

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Zdaj raport bo kumpla mazar poskladal mnie jak dzieciaka :D
Zobaczymy jak twoj sie spisze .
Scinaj zoltego

Ronin jkd

Well-known member
Buchów
0
oceńcie mojego automazara wygląda tak:
IMG_3683-1.jpg

IMG_3680-1.jpg

IMG_3678-1.jpg

Wygląda jakby juz niewiele mu zostało choć reszta rodzeństwa jeszcze zieloniutka osobiście wolał bym poczekać ale...:harvest:

Phnom

#support
Weteran
Buchów
1,689
Odznaki
3
Pleśń ci zżera planta patrz ostatnie zdjęcie. Koś go już i usuń pleśń przed suszeniem.

Ronin jkd

Well-known member
Buchów
0
coś ci sie pomyliło wiem jak wygląda pleśń i zapewniam cie niema tam jej

E Sativa

Active member
Buchów
0
nie znam się na automatach ale ja bym go juz wzioł pod kose

wiaderko13

New member
Buchów
0
Żółtego sciełem we wtorek.Myśle jednak że tydzien za wcześnie.Ale chyba raczej będzie klepać ;D.Tego jednego co mi został to potrzymam jeszcze z tydzien moze 2 .

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół