• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Automazary, pierwsza uprawa, jak myślicie?

Wyszukiwarka Forumowa:

ziomal4u

Member
Buchów
0
Witam wszystkich! Bardzo długi czas przeglądałem forum i zdecydowałem się w końcu na porządną uprawę. Później zrobię może fotorelacje ale teraz do rzeczy. Mam kilka Automazarów w takim stanie:

jak myślicie ile im jeszcze zostało? prosiłbym o szybką odpowiedź bo czuję że ścinka tuż tuż :) :harvest:

Aha i przepraszam was bardzo za jakość zdjęć, planty nie są fioletowe tylko były robione już pod wieczór aparatem w telefonie, mam nadzieje że coś cennego doradzicie :)

ziomal4u

Member
Buchów
0
Żałuję że nie określono jeszcze ile to jest chwila, trochę, momencik itp Bo może wtedy Twoja odpowiedź pomogła by cokolwiek, w tym wypadku, jest bezużyteczna dzięki :pl:

THCBOBO

Well-known member
Buchów
0
Ja bym dal 2 do 3 tygodni oczywiscie słonca nie deszczu :lol3::spalony:

ziomal4u

Member
Buchów
0
A co, przewidujesz koniec słońca na sierpień? W takim razie żeby zapobiec pleśni czy cuś lepiej będzie jak w przyszłym tygodniu zgole?:)

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
2 tygodnie kolego minimum popryskaj czym s na plesn i lecisz do konca pozdro ;d

THCBOBO

Well-known member
Buchów
0
PRZEWIDUJE że słonce nie swieci calymi tygodniami tylko pogoda jest w kratke :bounce:

2tygodnie.. jak wyzej kolega pisze.. a jak jestes taki niecierpliwy to tnij :crazy:

ziomal4u

Member
Buchów
0
THcbobo przecież to było luźne pytanie, coś taki drażliwy :p Poza tym już trochę na tym świecie żyje i wiem że zdarzały się tygodnie bez promyczka słońca. Mimo to dzięki chłopaki, zrobię według zaleceń, dzisiaj lecę już z czystą wodą, a pod koniec zrobię może fotorelacje małą bo zdjęć mam w 3 i trochę. Peace :yeahh:

Green Farmer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Żałuję że nie określono jeszcze ile to jest chwila, trochę, momencik itp Bo może wtedy Twoja odpowiedź pomogła by cokolwiek, w tym wypadku, jest bezużyteczna dzięki :pl:

Idiotyczne pytanie to idiotyczna odpowiedz. Jak myslisz ze ktos po zdjeciu Ci powie ile to tak samo mozesz pytac jakie liczby padna w lotku:pl: Pierwsze przeczytaj jak sprawdzic czy roslina jest gotowa potem pyskuj:zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół