Myślę, że na pytanie które zadałeś w tym temacie będzie w stanie Ci odpowiedzieć jedynie waga elektroniczna;
;
A ja myślę, że użytkownik z 2 letnim stażem na forum i niemal tysiącem postów, spędził tu dostatecznie dużo czasu by wiedzieć, że wrzucanie linków do portali aukcyjnych (w tym linków z allegro) na tym forum jest debilizmem... i to w dodatku niezgodnym z regulaminem. :thumbdown:
Regulamin forum, pkt 10:
"Na forum haszysz.com obowiązuje zakaz umieszczania odnośników (linków) do portali aukcyjnych, portali społecznościowych (facebook etc.) oraz zakaz umieszczania wszelkiego rodzaju reklam sklepów internetowych lub stacjonarnych. Reklama możliwa jest wyłącznie po uzgodnieniu z Administracją forum."
Te zasady po coś zostały określone i spisane. Korzystając z forum zgadzasz się przestrzegać regulaminu. Ja rozumiem, że czasem można zrobić byka, napisać coś niejasno, czy nawet urazić kogoś niechcący - zdarza się. No ale o linkach z allegro wszędzie jest napisane: "NIE WRZUCAĆ LINKÓW NA FORUM", a mimo to co rusz trafia się jakiś baran, który linki do aukcji podaje.
Brawo Ty! Gratuluję zasłużonej odznaki... krulu foruma! :lol3:
Autora tematu przepraszam za OT!

l:
Co do zebrania 100g - zdjęcia zrobione wybiórczo. Nie widać całości w boxie - tak żeby dało się ocenić skalę mając jakiś punkt odniesienia. Z 4x roślin wynik jest realny, ale jak już napisano wcześniej... 100g suchego to ~400g mokrego tematu minimum.
Pozdrawiam i życzę udanych zbiorów! <peace>