akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Będzie 100 suchego?

Wyszukiwarka Forumowa:

Będzie 100 suchego.

• Tak

Głosów: 3 75.0%
  • Nie

Głosów: 1 25.0%
  • Więcej

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    4
Status
Ten wątek został zamknięty.

Ledlight

Active member
Buchów
0
Slabo widac objetosc calej jednej rosliny bo ty chcesz 100 z 1?

Chory Królik

Well-known member
Buchów
4
Ty jestes zdrowy?
Przestan smiecic forum, a nie zakladasz jakies gowniane tematy czlowieku. Masz swoja fotorelacje to tam zadawaj te wszystkie pytania, a nie robisz smietnik.

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Ty jestes zdrowy?
Przestan smiecic forum, a nie zakladasz jakies gowniane tematy czlowieku. Masz swoja fotorelacje to tam zadawaj te wszystkie pytania, a nie robisz smietnik.

1. tak obecnie nie choruje :) dziekuje że pytasz.miło z twojej strony.

2. nie mam fotorelacji tylko post z zdjęciami.

ps: nie dałem rady zrobić ankiety nie umiałem w poprzednim poście. Jesli mod ma zdanie że śmiecę bardzo przepraszam i prosze o usnięcie tematu.

Ostatnia edycja:
R

ruski wentylator

Guest
ale jeszcze powinny trochę spuchnąć...

a ile masz tych roślin ?

raczej powinno być...

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
będa stały 2-3 tygodnie. 4 krzaki ss od ss :)

K

KiedysSieOgarne

Guest
Raz robilem indoora i przyznam ze nie jara mnie to i jestem w tym zielony ale jak takie cos mi sie dzialo z roslinami jak z Twoimi, ze liscie usychaja to nie chciala mi wgl puchnac i na koniec wygladala troche jak gowno a byla ogromna wiec radze Ci zrob cos z tym bo ona raczej nie bedzie przysfajac wartosci i nie napuchnie ale moge sie mylic. Tak jak mowilem nie znam sie na indoor :D

Honza

Well-known member
Weteran
Buchów
5,415
Odznaki
2
Pytanie z dupy... wysuszysz to zobaczysz czy bedzie 100g. Duzo czasu nie zostalo. poczekaj, zetnij, wysusz, zwaz i nam powiedz ile wyszlo ;)

R

rolnikdolpasz

Guest
Myślę, że na pytanie które zadałeś w tym temacie będzie w stanie Ci odpowiedzieć jedynie waga elektroniczna;

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Roberto86

Ha-Haa!
Buchów
0
Myślę, że na pytanie które zadałeś w tym temacie będzie w stanie Ci odpowiedzieć jedynie waga elektroniczna;
;

A ja myślę, że użytkownik z 2 letnim stażem na forum i niemal tysiącem postów, spędził tu dostatecznie dużo czasu by wiedzieć, że wrzucanie linków do portali aukcyjnych (w tym linków z allegro) na tym forum jest debilizmem... i to w dodatku niezgodnym z regulaminem. :thumbdown:

Regulamin forum, pkt 10:

"Na forum haszysz.com obowiązuje zakaz umieszczania odnośników (linków) do portali aukcyjnych, portali społecznościowych (facebook etc.) oraz zakaz umieszczania wszelkiego rodzaju reklam sklepów internetowych lub stacjonarnych. Reklama możliwa jest wyłącznie po uzgodnieniu z Administracją forum."

Te zasady po coś zostały określone i spisane. Korzystając z forum zgadzasz się przestrzegać regulaminu. Ja rozumiem, że czasem można zrobić byka, napisać coś niejasno, czy nawet urazić kogoś niechcący - zdarza się. No ale o linkach z allegro wszędzie jest napisane: "NIE WRZUCAĆ LINKÓW NA FORUM", a mimo to co rusz trafia się jakiś baran, który linki do aukcji podaje.

Brawo Ty! Gratuluję zasłużonej odznaki... krulu foruma! :lol3:

Autora tematu przepraszam za OT! :pl:

Co do zebrania 100g - zdjęcia zrobione wybiórczo. Nie widać całości w boxie - tak żeby dało się ocenić skalę mając jakiś punkt odniesienia. Z 4x roślin wynik jest realny, ale jak już napisano wcześniej... 100g suchego to ~400g mokrego tematu minimum.

Pozdrawiam i życzę udanych zbiorów! <peace>

Ostatnią edycję dokonał moderator:
U

Usunięty 70000

Guest
A ja myślę, że użytkownik z 2 letnim stażem na forum i niemal tysiącem postów, spędził tu dostatecznie dużo czasu by wiedzieć, że wrzucanie linków do portali aukcyjnych (w tym linków z allegro) na tym forum jest debilizmem, w dodatku niezgodnym z regulaminem. :thumbdown:

Regulamin forum, pkt 10:

"Na forum haszysz.com obowiązuje zakaz umieszczania odnośników (linków) do portali aukcyjnych, portali społecznościowych (facebook etc.) oraz zakaz umieszczania wszelkiego rodzaju reklam sklepów internetowych lub stacjonarnych. Reklama możliwa jest wyłącznie po uzgodnieniu z Administracją forum."

Brawo Ty! Gratuluję zasłużonej odznaki... szeryfie! :lol3:

jemu wolno :D odznaka mowi za siebie :D

R

rolnikdolpasz

Guest
Rozumiem. A można wklejać linki z polecanych na Forum trzech sklepów? Seedsman.com
Growbox.pl
Unikatowebonga.pl

Szafirowy

Well-known member
Buchów
0
Tam z 10 albo więcej panien widzę dosyć ładnych to coś słaby liczysz na 100 tylko

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół