nasiona marihuany

Babcia-stwor - Historia kumpla

Wyszukiwarka Forumowa:
N

Nevermind

Guest
Wczoraj sie spotkalem z kumplem ktory palil drugi raz w zyciu.
Szedl na przystanek z budy no i go odprowadzalem. Mowil mi ze palil itp. Nic specjalnego.
Pojechal do domu.
Na drugi dzien spotykamy sie i mowi mi cos takiego, że około 23 wyszedł na dwór się odlać (mieszka w domku jednorodzinnym i przy okazji miał isc na spacer rzekomo).
Nagle słyszy za swoim ramieniem "Krzysiu [jego imie] już jestem".
Pomyslal sobie ze to jego matka. Odwraca się i widzi przed soba na odleglosci okolo 2m starszą kobietę ze zmasakrowana twarza cos jak mutant. Patrzyl sie chwile po czym krzyczal z calych sil. Starzy wybiegli z domu. Rzekomy stwor znikl.
Podobno jego matka stwierdzila ze jest nacpany :)
Dodam ze od wczorajszego dnia, dziś cały czas ten ziom ma mega lęki. Cokolwiek wyjdzie zza krzaka czy cos krzyknie to on odrazu malo co nie padnie na zawal.
Dodam, że mowil jeszcze, ze w momencie kiedy się patrzyl na to cos stracil jakby swiadomosc, czul sie odrealniony od swiata (?). Palil okolo 15

Czy ta historia jest mozliwa? Dodam ze gosciu nie jest z tych co wymyslaja historyjki. To taki naprawde zaufany kumpel. W sumie to widze, ze cos z nim nie tak bo dzis bylismy na miescie i caly czas jak wspominalem wyzej mial lęki.

1

1tathc

Guest
może koleś ma jakieś zaburzenia,naoglądał sie filmów i ma lęki

gomeS

Well-known member
Buchów
0
ostry gościu :) niech mi skoluje swojego towaru, tez chce taka jazde :D

jaracz

Well-known member
Buchów
0
Ja już palę półtora roku ale 3 dni temu też miałem (1 raz w życiu!!) haluna po ziole? :/ Był jakiś kosmiczny towar, wzielismy połowkę na 3 tak na 4 majone bicia. Do tego po browarku. Nigdy bym się nie spodziewał że towar tak kopnie. Wszyscy dosłownie odlatywaliśmy. No dobra, faza przechodzi, siedzimy sobie pod blokiem można powiedzieć już trzeźwi:)D) i gadamy jakieś historie. Nagle patrze z lewej strony przeleciał biały nietoperz. Poważnie przeleciał koło nas, po czym przeleciał za blokiem i tyle go widać było. RealnE?>nie ale prawdziwe. First time halun bo bace ^^ Ale spox było :thumright:

ice77

Well-known member
Buchów
0
No nawet po grzybach takich chalunów nie mialem, podejżewam że gość poprostu ma bujną wyobraźnie, ale nie w opowieściach ale tak ogulnie, jest może artystą albo coś?

F

freedom smoker

Guest
Mój kumpel kiedyś po zjaraniu niezłego stuffiku siedział na przystanku autobusowym i widział jak przed nm po ulicy żółwie spacerują :thumleft:

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
moja kumpela miala akcje ze jest w mlynie i do mojego kumpla ona m 2m wzrostu na otrwartej przestrzeni ise pyta czy jego to nie boli bo udeza glowa w sufit :)

S

sitex

Guest
najgorszy halun
siedze z kumplem w lesie a trzeciego kumpla nie udało się wyciągną i cały czas mi sie wkrecało ze ten trzeci na drzewie jest -_-
oczywiście jak spojrzałem na drzewo face to face nie było go ale jak siedziałem rozkojarzony to mi sie zdawało ze tam siedział -_-

a po grzybkach to słupy zmieniały swoje położenie kształt
zresztą na halo to normalka ;d

fajnie sie bloki wyginaja ;d

S

Smookey

Guest
Ja tez kilka razy miałem haloony po siuwaxie.

Raz wracałem od kumpla i w odległości koło 70 m stoi kowboj z dwoma giwerami.Myślę sobie pewnie jakiś płatny morderca z dzikiego zachodu :king: tylko czego on może chcieć ode mnie?Hehe, okazało się, że to śmietnik był i faktycznie z dala wyglądał jak kowboj w kapeluszu.

Innym razem wracałem od tego samego ziomka z plecakiem i miałem jazdę, że z plecaka wystawia głowe taki kreskówkowy kurczak jak w "Cow and chicken" i co ja na tą głowę spojrzałem to on ją szybciutko chował do plecaka.Szedłęm i tak zdzierałem łacha próbując zobaczyć jego głowe.Masakra.

Raz też wracałem koło 4 rano.Idę sobie drogą, raz na jakiś czas jakieś auto przejedzie, normalka (droga międzynarodowa).I tak maszeruje, słysze jakieś auto za mną zapier.dala, myślę sobie standard, nie zwracam uwagi.Przejeżdżając jakiśpacan wystawił łeb przez okno i tak mi do ucha wrzasnął, że myślałem, że jeża urodzę.Takiego stracha mi ziomek narobił, że nigdy już nie będę taki sam jak kiedyś :ncool: Z kleksem w rajtuzach wróciłem na chatę. :geek:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół