akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

BabciaGanja.pl - Trójmiasto - tylko sprawdzone i świeże nasiona - Trójmiasto - gratisy w każdej paczce - co najmniej 25% TANIEJ na hasło: babcia

Wyszukiwarka Forumowa:

zajarany420

Well-known member
Buchów
279
Siema
Życie uczy pokory. Na wstępie chciałbym przeprosić za swoje negatywne opinie oraz nastawienie - być może to była wina moich słabych umiejętności a nie nasion.

Miało być innaczej jest innaczej. Nie mając jeszcze nasion na ten sezon, niektórzy już rośliny na spocie a ja bez nasion, przypomniałem sobie że mam kod konkursowy.
Kod był z sierpnia więc szacun że jeszcze działał.

Dobra ale koniec tego pitu pitu. Bo tu miałem dać jakąś opinię. Przede wszystkim szacun za poprawę opakowania. Nie oszukujmy się, to papierowe było żałosne. Na dodatek podpisywane odręcznie, że nawet nie widziałem jaka odmiana. Teraz jest klasa. Paka dyskretnie zapakowana oraz ekspresowa wysyłka. Miałem problem który rozwiązałem ekspresowo poprzez kontakt ze sklepem na signalu więc to również na plus.

Nasiona są a co z tego wyjdzie to czas pokaże
IMG_0420.jpg

Barto1312

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Buchów
453
Szybka wysyłka oraz bardzo szybka odpowiedź na kontakt mailowy. Pełno gratisów w postaci darmowych pestek i akcesoriów, co jest o wiele rozsądniejsze niż masa naklejek. Pierwszy raz zamawiałem i będę wracał na pewno!
IMG_2026.jpg
Oo jest mój rysunek konkursowy jako wlepa na nasionkach. Duma mnie rozpiera heh 😝 Też w następnym grow wrzucam coś ze spiżarni Babcinych pesteczek..

BabciaGanja.pl

Well-known member
Weteran
Buchów
780
Tylko dla użytkowników forum #

PROMO -50% (łącznie) na większość odmian po wpisaniu w koszyku kuponu rabatowego: babcia

Ostatnia edycja:

BabciaGanja.pl

Well-known member
Weteran
Buchów
780
Witajcie Kochani!

Mamy dla Was konkretny pakiet promocji, mianowicie:

w zamówieniach za minimum 100zł:

Do wtorku 2 czerwca na hasło: #3 w komentarzu do zamówienia będziemy dorzucać
EXTRA opakowanie 3 nasion feminizowanych fenomenalnej 🔥 odmiany

Orange Apricot Glue XL Auto (o wartości 37,80zł)​

+ standardowe gratisy = 2 nasiona FEM więcej za każde wydane 50zł (bez kosztów dostawy). Przykład: 200zł wydajesz, łącznie minimum 7 nasion dostajesz (+ BONUS od Szila Seeds)

+ nadal obowiązuje także PROMO -50% na większość nasion tylko dla użytkowników forum,
kupon rabatowy: babcia

psst.. ;) jeszcze nie jest za późno.. :gand:

Przypominamy o nowych automatach od Szila Seeds stworzonych na genetyce z górnej półki (szczegóły w opisach odmian).

Pozdrawiamy i życzymy cudownego popołudnia!
ekipa BabciaGanja.pl

Ostatnia edycja:

BabciaGanja.pl

Well-known member
Weteran
Buchów
780
Witajcie Kochani!

Mamy dla Was konkretny pakiet promocji, mianowicie:

w zamówieniach za minimum 100zł:

Do wtorku 9 czerwca (przedłużamy czas promocji!) na hasło: #3 w komentarzu do zamówienia będziemy dorzucać
EXTRA opakowanie 3 nasion feminizowanych fenomenalnej 🔥 odmiany

Orange Apricot Glue XL Auto (o wartości 37,80zł)​

+ standardowe gratisy = 2 nasiona FEM więcej za każde wydane 50zł (bez kosztów dostawy). Przykład: 200zł wydajesz, łącznie minimum 7 nasion dostajesz (+ BONUS od Szila Seeds)

+ nadal obowiązuje także PROMO -50% na większość nasion tylko dla użytkowników forum,
kupon rabatowy: babcia

psst.. ;) jeszcze nie jest za późno.. :gand:

Przypominamy o nowych automatach od Szila Seeds stworzonych na genetyce z górnej półki (szczegóły w opisach odmian).

Pozdrawiamy i życzymy cudownego popołudnia!
ekipa BabciaGanja.pl

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół