• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Badyl XXXL ! Ratunek Dla Biednej Roślinki!

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
G

Gość

Guest
Witam!​

Dwa dni temu zadzwonił do mnie znajomy i powiedział, że próbował prowadzić własną "uprawę" outdoor, i że nic mu z tego nie wyszło. Zaproponował mi jej dokończenie ponieważ żal mu biednej roślinki. Nie myślałem, że będzie tak strasznie.:zombi::zombi::zombi: A zresztą sami oceńcie :

* FOTKI ROBIONE KALKULATOREM

A teraz pytanie czy mogę coś z nią zrobić aby wyciągnąć te marne 5g ?
Jest to roślinka no name. Kobieta kwitnie, jeżeli można to nazwać kwitnięciem.
Ziemia kompostowa + dolomit i azofaska - o ile wiem
Podałem jej dziś Planton K.

Ehh aż płakać się chce... :zombi:
Peace!

sid000

Well-known member
Buchów
0
o ku**a takiego czegoś nigdy nie widziałem powiem ci że chyba wygrasz pod względem największy badyl na forum :d

5G hahahah ciesz się jak z tego będziesz miał chociaż dwie lufy nabić :d
Ja nie wiem jak muszą być chu**we warunki żeby wyrósł taki badyl na prawdę nie wiem on to trzymał w ciemni ?
Ile doniczka ma 0,5 L mniej ?:D stary zerwij to i zrób sobie makumbe może cie cos klepnie ale watpie hhahahaa ....powiem ci że natchnąłeś mnie że chyba za rok tez wyhoduje badyla ale nie wiem czy mi się to wgl uda zrobić powiedz mi jak on tego dokonał ?:D

LOL to w ziemi rośnie teraz mnie to dobiło :D

Kimunti

Active member
Buchów
0
Już nic nie zrobisz,wyciagnela sie i juz,przynajmniej teraz ma slonce ;d

G

Gość

Guest
o ku**a takiego czegoś nigdy nie widziałem powiem ci że chyba wygrasz pod względem największy badyl na forum :d

Przepraszam, ale ja nigdy czegoś takiego swojej "pannie" bym nie zrobił :pr::pr:

Może to i jest także pouczenie dla osób które dużo chcą a w głowie mają mało:yeahh:

Peace!<palacz>

Ortega

Active member
Buchów
0
Hahahaha no nie mogę musiałem... Jedyne co możesz teraz zrobić to przesadzić ją głębiej do ziemi i mieć nadzieje że łodyga nie spleśnieje ( nie jestem pewny ale może roślina sama w sobie ma taką właściwość że wypuści korzenie z łodygi jeżeli zakopiesz ją głębiej) . Pewnie jest jakiś specyfik mobilizujący roślinę do wypuszczania korzeni z łodygi pod ziemią ( jakiś ukorzeniacz czy cuś ) więc jeżeli chcesz teraz naprawić matkę naturę musisz poprosić matkę o pieniądze :D Na następny raz polecam zainwestować trochę czasu i pieniędzy by przygotować odpowiednio miejscówkę.

G

Gość

Guest
więc jeżeli chcesz teraz naprawić matkę naturę musisz poprosić matkę o pieniądze :D Na następny raz polecam zainwestować trochę czasu i pieniędzy by przygotować odpowiednio miejscówkę.

LUDZIE DO K***Y NĘDZY ! Czy wy czytać nie umiecie?? to nie jest mój plant. Ja go "odziedziczyłem". Myślałem, że usłyszę tu coś sensownego, ale zbytecznie. Powiecie mi tylko to co wiem. więc Temat do usunięcia.

D

delete

Guest
LUDZIE DO K***Y NĘDZY ! Czy wy czytać nie umiecie?? to nie jest mój plant. Ja go "odziedziczyłem". Myślałem, że usłyszę tu coś sensownego, ale zbytecznie. Powiecie mi tylko to co wiem. więc Temat do usunięcia.

Dawaj jej raz w tygodniu planton K a może coś z niej wyjdzie :freak:
Albo podsyp to z deszczem będzie wsiąkać

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół