akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

BAKANIE I JAZDA SAMOCHODEM

Wyszukiwarka Forumowa:

porto

Well-known member
Weteran
Buchów
0
uważam że jest spoko ale jazda po mieście na spokojnie a kierowca powinien opuścić kilka buchów, trudno sie mówi ale dla bezpieczeństwa, takie moje zdanie

rycerz

Well-known member
Buchów
0
ja tylko raz wsiadłem za kółko na fazie i powiem szczeze ze czasem jestem mistrzem kierownicy a czasem jak z naprzeciwka jechał jakis samochud miałem shizy ze się zderze i zamykałem oczy i mówiłek muplą zeby sie trzymali ze lecimy na czołówke :farao:

BIGBUD

Member
Buchów
0
Jazda po bakaniu za***iste doświadczenie. Ale od kąd polska policja :bball: została zopatrzona w więcej narko testerów to coraz częściej łapie schizy. A w końcu nie o to chodzi by sie schizować tylko poczuć pozytywne flow, tak więc ograniczm jazde po za***ce.
A co do porównywania jazdy po bakaniu do jazdy po pijaku to ma się jak piernik do wiatraka i któś co pisze że jestem idiota że jeżdże po za***ce to niech przemyśli i nie pisze takich bzdur bo chyba nigdy nie robił ani jednego ani drugiego.
:bball:
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:

Kemal

Member
Buchów
0
Po paleniu jestem nabezpieczniejszym kierowca na swiecie "oczywiscie tak mi sie wydaje" 50 kmh to przynajmniej 90, pelna uwaga (zajawa).
Prawko mam juz 13 lat i pamietam super czasy kiedy paly niemialy zielonego pojecia, i wszystcy zyli w symbiozie z naturka. :queen:
Jak czytam opowiesci o zhizach z palami to boje sie wracac do kraju. :farao:
Pozdrawiam.

THC88

Member
Buchów
0
Jesli duzo ktos nie jara tak tylko na poprawienie humorku to jazda jest bardzo przyjemna :D Ja z 30godzin do wyjezdzenia przed egzaminem nie jaralem tylko na paru godzinach :D Na placu jak bylem na THC nie moglem sie zmiescic, dlatego przed egzaminem nie jaralem prawie miesiac:/ no ale zdalem za pierwszym :D Mi jaranie nie przeszkadza wogole w jezdzie, nawet pomaga, bo bardziej chce mi sie jezdzic :D Ale jak jezdzicie samochodem to starajcie sie duzo nie palic bo raz jak sie bardzo najaralem to koleszka wyskoczyl przez przednia szybe bo mielismy wypadek:/ Wtedy koleszka przez tydzien nie wygladal jak czlowiek:/ Mi to nic nie bylo, heh wkoncu dobre przyslowie-glupi ma zawsze szczescie ;) Od tamtej pory jak wiem ze mam autem smigac to jaram tylko na humorek i lepsze samopoczucie i jest git :D Jak wiecie ze bedziecie jezdzic samochodem po jaraniu to bez kitu nie jarajcie tak zeby sie zaj***ć bo opuznione reakcje bardzo ma czlowiek, i jak sie zamyslisz na chwile, to pamietaj [you:dd511ea997] ze mozesz przez ta glupia chwile zamyslenia wyslac koleszke do szpitala albo do kostnicy:/ wiec jak jaracie przed jazda to jarajcie malo
:peace:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół