• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Balast Cyfrowy lumatek + Sunmaster dual spectrum 600w(jakas nowa)

Wyszukiwarka Forumowa:

Beginers

Well-known member
Buchów
0
Witam zaopatrzyłem sie dzisiaj w taki zestaw jak w temacie Cyfrowy balast lumatek( z opcja super lumenów) + taka zarówka... jest to chyba jaks nowosc w Sunmaster..

Mam pytanie czy ktos uzywał tych cyfrowych balastów i czy poleczenia z taka żarówka jest dobre... czy moze lepiej zmienic na jakas inna (czekam na sugestie) i bardzo chetnie poczytam o waszych opiniach na temat tych cyfrowych balastów... ( nie tania zabawka...;/) I czy moge zmieniać np. z 400w na 600SL podczas właczonej lampy?? czy musze ja wylaczyc zeby to zmienic... Dzieki za odpowiedzi..:spalony:

Ostatnia edycja:

FlowerOfScotland

Well-known member
Buchów
0
Jeśli chodzi o żarówke to nie powiem bo nie miałem przyjemności ale balast pierwsza klasa. Ja mam 250/400W i śmiga za***iście. Jest cichy, wogóle go nie słychać, wcale się nie grzeje. Dobrze też działa z timerami elektrycznymi. Ja całego wega miałem je podłączone bez kontraktora i zero problemów.
''I czy moge zmieniać np. z 400w na 600SL podczas właczonej lampy??''
A czy sunmaster ma opcje ściemnia. Jeśli nie możesz zmienić ale tylko na SL, włącz balast i po około 10 minutach zmieniasz z 400 na 400sl, lub 600 na 600sl. W instrukcji obsługi wszystko jest opisane. <peace>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół