nasiona marihuany

BaNaN!!!!!!!!!!!!!!podobno niezła faza!!!!!!!!!!!

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
B

bongosik

Guest
słyszeliście kiedyś morze rze morzna jarać wysuszone banany??

awięc sie je suszy*/mieli/i w lufe albo faje pakuje

*-w piz*u długo czeba suszyć

robił ktoś?????palił????? opiszcie to!!

pozdro

H

holis

Guest
jak bylem w angli to tak palili mieszajac z tytoniem ............. ale jakie efekty to nie wiem

B

bongosik

Guest
holis, a mieli po tym odlot??

i czy palili same skurki czy całe banany?????????

krzysiekhhns

Member
Buchów
0
z tego co wiem to wewnetrzna strone skurki z banana [to biale] nalezy zeskrobać nożem i odlożyć żeby ususzyć aż zrobi sie czarne... wtedy wbic i palic [sam banan do zjedzenia]

sam kiedys to robilem ale niepowiem jak dziala bo zostawilem za szawa i po tygodniu sobie przypomnialem i musialem nożem z talerza zeskrobywać i mi ochota przeszła zwłaszcza że ziom do domofonu dzwonił i przyniósł matex to wy***alem do smietnika...

z relacji innej osoby wiem ze faza podobna do matexu ale owiele slabsza moc i trzeba pare luf wypalic zeby bylo dobrze [musi niezle płuca ryć :p]

ogolnie niepolecam lepiej zainwestuj w nasionka i sobie wychoduj

depres15

Well-known member
Buchów
0
NO ja ziom to suszylem i palilem spalilem 3 rury i nic spalilem 4 i nic wiec sobie podarowalem tylko pluca cholernie napier**** ale podobno jest jakas szałwia co ma sie po niej fazke jak sie zjara liscie wie ktos moze co to za odmiana tej szałwi ???

vokus

Well-known member
Buchów
0
szałwia divinorum...inaczej szałwia wieszcza albo szałwia prorocza....mało kto o niej nie słyszał

K

Koralpal

Guest
A gdzie mozna kupic ta szalwia i z kąd sie dowiedziec jak sie ją choduje?pozdro

H

haszyszekk

Guest
Jest bardzo żadka... z tego co wiem to w naturze żyje tyko w jednym rejonie (ciepło, góry)... w polsce sie nie da kupić nasion... trzeba mieć jakiegoś kolege z poza polski... na allegro sprzedaja jakiś szajs - na pewno nie szałwia prorocza ;-) pzdr

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
z tymi bananami to mój wujek kiedyś ulepił "kloca" ze zmielonych skórek;] już wiem o co mu chodziło;]

szareczek

Active member
Buchów
0
no mi kumpel opowiadał w szkole że jarał banany i mówił że jakaś faza go łapała.. :p
może i ja zobacze oco chodzi z tymi bananami xD

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Ja pier***ę, ku**a wyrzuci ktoś ten temat. Kiedyś na Hyperrealu był wątek o kopiacej pietruszce........ Bajeczka ludzie, ku**a.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół