akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

BaNaN!!!!!!!!!!!!!!podobno niezła faza!!!!!!!!!!!

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
H

haszyszekk

Guest
Kolega moj kupował i sie tym delektowaliśmy... coś jak po grassie ale tylko na początku. Potem sie zaczyna jazda. jak ktoś szuka za***isie ostrych wrażeń to to jest cos dla niego ;)

Ususzyłem sobie banana wg przepisu... ten dym smierdzi jak nie wiem co!
Nie mozna tego do ust wziąc a co dopiero sie tym sztachać ;-G
Nie polecam nawet próbować...

[ Dodano: 2006-02-27, 21:40 ]
Goście od tego sklepu to hardcory ;) Sprzedają tez na tej stronce GBL, który po odpowiednim połączeniu z woda i soda oczyszczoną daje GHB czyli tabletkę (w tym przypadku płyn) gwałtu ;) Osobiście nigdy nei próbowałem zrobić ani tym bardziej uzyć (ani na sobie ani na kimś)... i nie zamierzam! Podobno zrobić to można w domowym zaciszu i to bardzo prosto... Jeżeli chcecie sobie coś takiego w domu zrbić (poza uzyciem tego specyfiku do gwałtów jest to tani narkotyk) polecam sobie poczytać.... http://www.ghb.wabi.pl/ pzdr

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
sleja kupował i podobno typ jest w porządku

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Narkotykiem gwałtu są też niektóre benzodiazepiny, które poprostu wymazują kawałek życia. Nie pamiętasz NIC, a odpie****asz ostro.

vokus

Well-known member
Buchów
0
ej bongosik a jestes pewien że to od banana ??

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Alkaloidy tropanowe w bananach wypie****ają. Szerzmy jeszcze więcej mitów i bajeczek !

H

haszyszekk

Guest
"Kolega moj kupował i sie tym delektowaliśmy... coś jak po grassie ale tylko na początku. Potem sie zaczyna jazda. jak ktoś szuka za***isie ostrych wrażeń to to jest cos dla niego "
Nie chodziło mi o banana tylko o szałwię :flower:
Banan ja sie go kopci cuchnie FU!!!

[ Dodano: 2006-02-28, 15:47 ]
Nawet jezli w bananie by coś było co by dawalo jazde to i tak sie nie można zaciągnąc dymem! Dosłownie gorszy niż od palonego papieru :puker:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jak gdziesz slyszalem ze to serotonina zawarta w bananie przez reakcje spalania zmienia sie w jakis zwiazek chemiczny o wlasciwosciach halucynogennych!!prubowalem banana...po paru buchach podziekowalem... :puker: -zero fazy

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
StONeR napisał:
wygrzebałem w necie to

nie trzeba grzebać, jest od hu*a stron o SD.

durielek napisał:
jak gdziesz slyszalem ze to serotonina zawarta w bananie przez reakcje spalania zmienia sie w jakis zwiazek chemiczny o wlasciwosciach halucynogennych!!prubowalem banana...po paru buchach podziekowalem... -zero fazy

rzeczywiście banan zawiera substancje które poprawiają człowiekowi humor (podobnie jak czekolada) ale są to malutkie ilości i nie ma możliwości żeby wywoływały haluny. chyba że owiniesz całego świeżego banana bletami i spalisz jako mega-bana-cygaro :silent:

Śmaśnego

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jak gdziesz slyszalem ze to serotonina zawarta w bananie przez reakcje spalania zmienia sie w jakis zwiazek chemiczny o wlasciwosciach halucynogennych!!prubowalem banana...po paru buchach podziekowalem... -zero fazy

5-HT albo 5-HTP zawarte w bananie przy spalaniu w nic się nie zamianie. Na allegro można kupić 5-HTP w jakiejś nie dużej cenie i jedyne tego zastosowanie to, że dropsy powinny działać po krótszej przerwie.

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
tak slyszalem ale czy to prawda to...!!a coi do tych tabletego to sa na zwale po dropsach!!gdy niemamy serotoniny i ja szybko regeneruja!!(kazdy wie jak to jest nastepnego dnia jak sie duzo dropsow poje)

U

Upalony

Guest
Osobiscie takiego czegos nie bralem i nie mam zamiaru

Ale ponoc cpajom to kolesie po poprawczakach i wszelkiego rodzaju osrodkach

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
5-htp to srodek na bezszennosc,stres i odchudzanie!!odnawia serotonine ktora np.moze drastycznie zmalec przez dzialanie mdma zawartego w pigulach!!mdma dziala w ten sposub ze uwalnia ogromne dawki serotoniny ktore bombarduja receptory serotoninowe w skutek czego jest za***ista faza!!gdzie slyszales takie glupoty o tym srodku??

Jamal

Well-known member
Buchów
0
wlasnie zrobilem te banany susza sie poznij je wzuce do piekarnika na 250* podobno jeszcze lepje sie susza powiem wam jak bylo :D

L

lukasz323

Guest
sory ze przerwe ale ktos wczesniej napisal bzdety o proroczej salvi ,ze niby niemozna dostac jej w polsce <rolf> ja kupywalem susz i extrat ze stronki www.etchnoshop.pl szusz salvi po 9zł/1g ale polecam extrakt x5

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół