akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

BaNaN!!!!!!!!!!!!!!podobno niezła faza!!!!!!!!!!!

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

rupert_the_peanut

Well-known member
Buchów
5
Czy ja pierwszy proszę by go zamknąć? Temat wartościowy niczym Twój ostatni post, czyli nie powinien mieć miejsca. Jeden koleś dla żartu robi wkręt o bananie a tu proszę, 7 stron bezsensownej dyskusji.

Ostatnia edycja:

Drugsonamicon

Well-known member
Buchów
1
Popieram przedmówce. Za ośmieszenie tego tematu, który i tak jest sam w sobie zabawny i pozbawiony sensu dostałem warna.

Ktoś założył ten topic dla wkręty, i teraz dzięki temu każdy gówniarz, który tutaj wchodzi chce poznać szamańską moc banana. Ludzie, nie róbcie z siebie większych idiotów niż jesteście.
Chrzańcie banany, bierzcie się za szkołę!

Cymeroxxx

New member
Buchów
0
EE tam ja tam sobie sprobuje ;p Co mi szkodzi... najwyzej zrobie z siebie wiekszego idiote przed wirtualnymi ziomkami niz jestem ;p

Nie ktorzy twierdza ze cos po tym jest, nie ktorzi mowia ze nic, a jeszcze inni ze nie proboja bo to PLOTKA. Sproboje sobie sam i wam napisze jakie jest moje zdanie ;p

***ne z butli ;p Juz mam gotowe ;p =)

Cymeroxxx

New member
Buchów
0
yyy jestem ;p Spalilem to gowno i nic ;p Ale posmak za***isty xD Tylko, ze w pluca napie****a niezle xD
A co do fazy... to nie wiem. Czulem sie jakos dziwnie, ale to pewnie byla tylko krzywa faza, nei bylo nic co mglo by przypominac jaranie gibonasa czy cos... OGOLNIE LIPA
Ale smaczek za***isty :D

czarek695

New member
Buchów
0
O lol nie mowcie ze to gowno trzeba sie pierw nauczyc jak to jarac i mozna naprawde sie najrac :spalony: ..
Wiec
1.skurka z banana (ta z brzegow )
2,potem wsadzic do mikrofali na 1 min tak zeby bylo brazowe
a potem skrecic lola i jarac :p nara pozdro

screen

Well-known member
Buchów
0
a ja to słyszałem, że bananami można płytę kompaktową z rys wyczyścić..

Lizard

Well-known member
Weteran
Buchów
1,296
Odznaki
2
O lol nie mowcie ze to gowno trzeba sie pierw nauczyc jak to jarac i mozna naprawde sie najrac .. Wiec 1.skurka z banana (ta z brzegow ) 2,potem wsadzic do mikrofali na 1 min tak zeby bylo brazowe a potem skrecic lola i jarac nara pozdro
o ku**a stary naprawde dzieki ze nam powiedziales.ciezko bedzie ale moze kiedys sie tak naucze jarac.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół