• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Bardzo długie flo

Wyszukiwarka Forumowa:

Noger

Member
Buchów
0
Witam,to moj pierwszy post ,dlugo szukałem i może nie potrzebnie się przejmuje..dlatego postanowiłem zaciagnąc porady tutaj.. pierwszego czerwca 2012 zaczalem indoor w 20 litrowych donicach odmiany skunk special i super skunk,rosliny byly trenowane -LST,ladnie sie rozrosły,30 lipca przelaczylem na 12/12,roślinki od poczatku dostawaly nawozy atami dla gleby,dawki byly podawane tak jak napisane w tabeli dolaczanej do zestawu,minal juz rowny miesiac a one bardzo slabo kwitna,nie ktore w ogole,dwie roslinki mialy problem z ph,dodalem dolomitu,reszta jednak mimo zadnych problemow wolno kwitnie,rosliny sa oswielane panelem led 300w(mam dwa takei panele na kwitniecie) i lampa hps 600w.zastanawiam sie czy dlugi trening i weg jest przyczyna tak spowolnionego kwitniecia,czy cos nie tak z pheno roslin.pozdrawiam

jiggitt

Well-known member
Buchów
0
hps i ledy na raz? Przecie to calkiem inne swiatlo...

Noger

Member
Buchów
0
ledy sa nad super skunk a hps nad skunk special,martwi mnie tylko czas flo,bardzo wolno kwitna a maja juz miesiac,z pozostalymi roslinami jest wszystko ok

jiggitt

Well-known member
Buchów
0
dobrze sie nie znam ale jesli inne rosna to te musza miec jakis problem ze soba. chu**we pheno... Sprawdz na stronie producenta w ile dochodza. Z fartem!

Noger

Member
Buchów
0
skunk special 8-10 tygodni,super skunk 6-7 tygodni,minely juz 4 tygodnie a one bardzo slabo rosna,wygladaja na tydzien flo(nie przesadzam)strasznie powoli rosna,te 4 tygodnie flo licze od momentu kiedy zaczely sie robic topki

Kopiacy Ptak

Well-known member
Buchów
0
rozumiem za masz miernik ph i go kontrolujesz to bardzo wazne

nie wiem czy to ma wplyw ledy na hpsa i ogolnie jak to dziala w polaczeniu

jezeli masz bardzo duzo odgalezien po mocnym lst to paki wolniej puchna bo jest ich duzo i puchna w maire rownomiernie

kiedys tez zrobilem strasznie mocny trening i wolno szla

Noger

Member
Buchów
0
tak ph jest kontrolowane,inne rosliny rosna dobrze,tylko te skuny nie dawaja rady,topy nie robia sie rownomiernie,na niektorych sa na niektorych odrostach nie ma w ogole,wracajac do ledow i hpsa to rosna tak samo w tym samym tempie nie widze roznicy,swiatla lamp sie nie mieszaja

---------- Aktualizacja posta 18:32 ---------- Czas poprzedniego posta 18:30 ----------

Kopiacy Ptak,mozesz napisac o ile wydluzylo Ci sie flo przy tak dlugiim treningu?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół