nasiona marihuany

Bardzo opoźnione flo

Wyszukiwarka Forumowa:

Doobies

Well-known member
Buchów
0
Witam, jestem zaniepokojony tym że mój krzak jeszcze nie zbiera sie do flo.
daje fotki poniżej głownego szczytu,
flo.jpg

jest to noname, nie mam pojecia co to za pestka i skad ona sie wzieła, dzisiaj krzak ma 112 dni, jak we wrzesniu nie zacznie kwitnac to chyba tylko masło z niego bedzie?

Blizna

Well-known member
Buchów
0
Moje Passiony ledwo ledwo się właśnie zbierają, ale maja tylko 93 dni. Nie ma wyjścia, trzeba czekać. Jak nie wiesz co to za pestka to równie dobrze może to być Amnesia albo inna odmiana, która nie jest na nasz klimat.

Turbogulgulator

Well-known member
Buchów
0
Ehh,z tego co widze bardzo duzo osob w tym sezonie ma problem z tym,ze ich krzaki nie chca zakwitac,mam to samo,krzak 2,5 metra,kolos jak nic a kwitnac nawet nie mysli chociaz gdzieniegdzie pojawily sie "biale wloski" wiec plec pokazal.Ciekawe czy jest to wina pogody czy pestek? Jezeli jesien nie bedzie dla nas laskawa i nie obdarzy nas ciepla sloneczna pogoda to moge zapomniec o zebraniu plonu :)

Doobies

Well-known member
Buchów
0
ten ma 2metry i sporo metrowych odrostow, jak by zakwitł to może nawet do 150-200g suchego, wiec dobrze było by miec cos z tego. u mnie jeszcze nic nie widzialem zadnych oznak płci.

Tabakus

Well-known member
Buchów
0
No ja mam to samo pokazała płeć ale jeszcze nie kwitnie, może zacząć już lać plantona k to może coś przyśpieszy?

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Lanie plantonu nic Ci nie przyspieszy... nie wiem kto taki ch***wy mit wymyslił że panoszy się takie stwierdzenie po forum.
Możesz tylko uzbroic się w cierpliwość i czekac.

ramber

Well-known member
Buchów
0
Cały sierpień jest na pokazanie płci, podejrzewam że połowa Ludzi z outdooru nie ma określonej płci. Ja się tym wgl nie przejmuje i chodzę na miejscówkę co 1-3 tyg. jak zacznie to zacznie. BEZ STRESU.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół