• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Bardzo użyźniona gleba?

Wyszukiwarka Forumowa:

Fearcry

Active member
Buchów
0
Witam.
Mieszkam z rodzicami, od kilku lat nie mamy już w ogórdku "Rajek do kartofli" została zasiana trawa i nic więcej. Zadziwia mnie fakt taki iż trawa rośnie tam w bardzo szybkim tempie. Czy jeśli chodzi i ziółko to też ładnie by rosło? Chciałbym wiedzieć dokładnie iż na następny rok chciałbym posadzić kilka roślin. O przypał nie mam się co bać mamuśka jest za legalizacją :spalony: Pozdrawiam!

oleander

Well-known member
Buchów
0
Trawa doskonale rozwija sie w glebie o ph 6-7 , zawierajacej spore ilosci zelaza, azotu itp wiec skoro mowisz ze rosnie idealnie wiec ma pewnie takie wlasciwosci. .Jezeli jest zbyt zwiezla przekop ja z piaskiem dla lepszej przepuszczalnosci , oczysc z darni ,chwastow , patykow, kamieni itp , profilaktycznie dodaj dolomitu i mozesz zaczynac zabawe.Pozdro

Fearcry

Active member
Buchów
0
Tak, ziemia jest bardzo dobra, chociażby dowód na to iż muszę ją kosić 2 razy w tygodniu bo później jest prawie po kolana :D, natomiast w innych miejscach wystarczy raz na 2 tygodnie. Dzięki potrzebowałem takiej informacji ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół