- Buchów
- 0
WITAM SERDECZNIE NA MOJEJ 1-wszej FOTORELACJI INDOOR
Jest to moja pierwsza fotorelka wiec uwagi mile widziane... Co do fotorelacji i uprawy oczywiscie:smokee:
Dane:
Box: 30x70x100 oblozoby kocem ratunkowym
pestki: 2xBlackberry
nawozy: od canna bio vega , bio flores
oswietlenie: 1x32 , 3x23 , 2x27 lacznie 155W lumenow 9600
Powieszchnia 0.21 m2
Minimalnie: 6300 Lumenów
Srednio: 8400 Lumenów
Optymalnie: 10500 Lumenów
Wlasne: 9600 Lumenów
fotoporied: 18/6 wega planowane 35-40 dni pozniej 12/12 do konca bez ripenu na koniec
..
Niestety ale mam tylko jedna fotke z poczatku maly UP
Oceniac hehe wsumie nie ma co:zjarany:
---------- Aktualizacja posta 08:15 ---------- Czas poprzedniego posta 08:06 ----------
Witam Witam wrzucam kolejny Up.. bo co pusto hehe..
Dziewczyny maja sie dobrze leca jak na drozdzach dostaly dawke 50% biovega
zreszta sami ocencie:spalony: oczywiscie FiM i LST bylo robionem ocziwiscie
Aha bym zapomnial wentylacja 1x 8x8 wyciagajacy, 1x 8x8 mieszajacy i 1x 125mieszajacy
Jak narazie nie ma zadnych niedoborow.. oceniac
:spalony:
Z FARTEM
---------- Aktualizacja posta 08:53 ---------- Czas poprzedniego posta 08:15 ----------
DzienDobry growerzy lece z kolejnum UP moje BB ladnie rasna dzisiaj przelaczymen na 12/12 32day zycia roslin, za pare dni beda pierwsze oznaki kwitnienia wiec cos kolo 40 dnia wege bedzie bo licze flo od pokazania sie preflowenow..
Mam nadzieje ze zmieszcza sie mi w tym boxie troche jest waski 30cm ale dam rade od poczatku sa w doniczkach docelowych 8L mysle ze to wystarczy, dobra nie gadam tylko wrzucam Ostatki Vega.:jaraczz:
Tego co widac na fotce to sie berdziej rozkrzewij jest troche wyzszy
Nie mam przy sobie mojego kalendarza co w nim mam wpisane dokladnie ile maja dni ale te maja na oko tak jak wyzej napisalem plus minus Pozdrawiam i komentarze mile widziane:zjarany:
Jest to moja pierwsza fotorelka wiec uwagi mile widziane... Co do fotorelacji i uprawy oczywiscie:smokee:
Dane:
Box: 30x70x100 oblozoby kocem ratunkowym
pestki: 2xBlackberry
nawozy: od canna bio vega , bio flores
oswietlenie: 1x32 , 3x23 , 2x27 lacznie 155W lumenow 9600
Powieszchnia 0.21 m2
Minimalnie: 6300 Lumenów
Srednio: 8400 Lumenów
Optymalnie: 10500 Lumenów
Wlasne: 9600 Lumenów
fotoporied: 18/6 wega planowane 35-40 dni pozniej 12/12 do konca bez ripenu na koniec
Niestety ale mam tylko jedna fotke z poczatku maly UP

Oceniac hehe wsumie nie ma co:zjarany:
---------- Aktualizacja posta 08:15 ---------- Czas poprzedniego posta 08:06 ----------
Witam Witam wrzucam kolejny Up.. bo co pusto hehe..
Dziewczyny maja sie dobrze leca jak na drozdzach dostaly dawke 50% biovega
zreszta sami ocencie:spalony: oczywiscie FiM i LST bylo robionem ocziwiscie
Aha bym zapomnial wentylacja 1x 8x8 wyciagajacy, 1x 8x8 mieszajacy i 1x 125mieszajacy
Jak narazie nie ma zadnych niedoborow.. oceniac
Z FARTEM

---------- Aktualizacja posta 08:53 ---------- Czas poprzedniego posta 08:15 ----------
DzienDobry growerzy lece z kolejnum UP moje BB ladnie rasna dzisiaj przelaczymen na 12/12 32day zycia roslin, za pare dni beda pierwsze oznaki kwitnienia wiec cos kolo 40 dnia wege bedzie bo licze flo od pokazania sie preflowenow..
Mam nadzieje ze zmieszcza sie mi w tym boxie troche jest waski 30cm ale dam rade od poczatku sa w doniczkach docelowych 8L mysle ze to wystarczy, dobra nie gadam tylko wrzucam Ostatki Vega.:jaraczz:
Tego co widac na fotce to sie berdziej rozkrzewij jest troche wyzszy
Nie mam przy sobie mojego kalendarza co w nim mam wpisane dokladnie ile maja dni ale te maja na oko tak jak wyzej napisalem plus minus Pozdrawiam i komentarze mile widziane:zjarany: