Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
a&b jest za***isty bo ma dobre NPK 21-14-28. a na ten drugi pokusilem sie tym " zapewnia „wybuchową” produkcję kwiatostanów" nie wiem jak dziala bo go jeszcze nie uzywalem od zakupu bo narazie mam rosliny na wegu Pozdrawiam i polecam
ale moje najważniejsze pytanie jak czesto go używasz ? Czy go dodajesz do każdego podlewania czy no nie wiem 1 na tydzień czy tam codziennie ?
Luknij to: http://www.atami.com/countries/down...ry=British+Isles&Page=Download Grow Schedules
Sciągnij:ATA Soil GS
ZObacz jakie tam sa fajnie dawkowanie tylko 1 week to jest wtedy kiedy sadzonka jest ukorzeniona i w pojemniku docelowym
Ca2na3is no pisze ilośc nawozu jaką trzeba dodac do wody ale nie pisze jak czesto podlewać tym a nie chce przepalić rośliny bo dałem jej popalic na poczatku i teraz troche sie regeneruje
To możesz używać nieco mniejszej dawki do każdego podlewania. Ilość podawanego nawozu zależna też jest od rośliny. Jeżeli dostarczasz CO2 i masz dobre oświetlenie to i nawozu trzeba nieco dowalić. Ale bez przesadyzmu.
Uwaga! Uprawa konopi w Polsce i w większości krajów wymaga specjalnych zezwoleń lub jest nielegalna. Przed wykorzystaniem informacji zawartych na tym forum lub w innych naszych serwisach upewnij się jakie przepisy regulują uprawę w Twoim kraju.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.