Oraz z innymi depresantamibobinoon napisał:Benzodiazepiny są stworzone do mieszania z alkoholem...
Na mnie (nie mam tolerancji na benzo) podziałał bardzo lajtownie... Wydaje mi się, że jest stworzony do miksów.Bardzo fajnie działa midazolam IV - 15 mg na pierwszy raz, wystarczy.
Bo midazolam jest "kapryśny" raz działa, a raz nie.Na mnie (nie mam tolerancji na benzo) podziałał bardzo lajtownie... Wydaje mi się, że jest stworzony do miksów.
Pewnie jest tego jakiś powód. Domyślam się, że nie wiesz jaki?bobinoon napisał:Bo midazolam jest "kapryśny" raz działa, a raz nie.Na mnie (nie mam tolerancji na benzo) podziałał bardzo lajtownie... Wydaje mi się, że jest stworzony do miksów.
Nie mam pojęcia, moge jeszcze dodać że midazolam można wciągać.Pewnie jest tego jakiś powód. Domyślam się, że nie wiesz jaki?
Wszystko ładnie pięknie, ale Zolpidem nie należy do benzodiazepin...bobinoon napisał:Wcale nie !
Bardzo łatwo jest dostać np. zolpidem. Przeczytaj sobie w i-necie o bezsenności, idź do lekarza i powiedz mu że dolega Ci to co wyczytałeś w wwwPowiedz mu że matka dała Ci kiedyś tabletke zolpidemu i Ci pomogło
.gupi