akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Berlin

Wyszukiwarka Forumowa:

Golas82

Member
Buchów
1
Witam od Stycznia mieszkam w Berlinie i szukam kogoś kto wie gdzie można coś tu ogarnąć pracuje z osobami raczej nie w temacie a nie mam kiedy nawet pojeździć i poszukać samemu. Do PL też za często nie mam czasu jeździć więc może ktoś z was może pomóc. Mieszkam na Lichtenbergu dawajcie znać jak coś pozdro :)

trufeel

Well-known member
Weteran
Buchów
216
Jedź do parku na Kreuzberg.
Nie będziesz długo szukał, sami się zapytają.
Jak bierzesz więcej to przeładuj w jeden worek co by lipy z psami nie było.
Do 15 g bez problemów.
Pozdro

zapo

Well-known member
Buchów
0
Witam od Stycznia mieszkam w Berlinie i szukam kogoś kto wie gdzie można coś tu ogarnąć pracuje z osobami raczej nie w temacie a nie mam kiedy nawet pojeździć i poszukać samemu. Do PL też za często nie mam czasu jeździć więc może ktoś z was może pomóc. Mieszkam na Lichtenbergu dawajcie znać jak coś pozdro :)

spie****aj z niemiec :D Nie masz tam uchodzców :D

M

Manto

Guest
Pewnie pierwszy lepszy kolorowy bedzie coś miał , jak nie towar to maczete .

Golas82

Member
Buchów
1
Dzisiaj ostatnia nocka w tyrze jutro uderzeń do tego parku może coś trafię. Stare wątki z przed paru lat to nic nie dają ale dzięki za podpowiedź. Co do uchodźców to ściema tutaj nikt nie biega pa ulicach z maczetami Polska propaganda i tyle. Jak ktoś coś konkretnego jeszcze będzie miał w temacie gdzie? Co? W Berlinie to dawajcie znać. Pozdro może jutro w końcu złapie bucha :)

zapo

Well-known member
Buchów
0
Dzisiaj ostatnia nocka w tyrze jutro uderzeń do tego parku może coś trafię. Stare wątki z przed paru lat to nic nie dają ale dzięki za podpowiedź. Co do uchodźców to ściema tutaj nikt nie biega pa ulicach z maczetami Polska propaganda i tyle. Jak ktoś coś konkretnego jeszcze będzie miał w temacie gdzie? Co? W Berlinie to dawajcie znać. Pozdro może jutro w końcu złapie bucha :)

Dalej stwierdzasz że ogolnie Niemcy są bezpieczne i to jest propaganda polska?:D

Obejrzycie sobie od 00:00 do 02:40 tam macie film nagrany jak to wyglądało ostatnio w Niemczech - Hamburg

BombelWsm

Well-known member
Buchów
0
Taka tam propaganda jak w uk same ciapki to trumpa nie chcieli a no zapomnialem przeciez oni sa pokojowi i nie ma co sie obawiac jak to ciapaty prezydent londka powiedzial :D jak taka propaganda to wprowadz sie na ciapata dzielnie do 2 tygodni ktos zapuka w dzwi z pytaniem czy jestem bardzo glupi czy bardzo odwazny :) je**c kebab

M

Manto

Guest
Jednym słowem nie jest dobrze na zachodzie , a lewackie media nic o tym nie piszą wszystko jest ukrywane jak by nigdy nic się nie stało , na szczescie jest internet i mozna spojrzeć na to z innej perspektywy .

W Berlinie trzeba uwarzać na arabów szukajac palenia bo to jungla .

Ostatnia edycja:

BombelWsm

Well-known member
Buchów
0
Mozna wyjsc na ulice i rzucic okiem na zywo ale korpo szczury twierdza ze jest git jest jak sie siedzi 24/7 w chacie od arabow to za chu*a bym nie wzia wspierac terroryzm za te pieniadze szczam im do gęb. ruchaja potem niemieckie kozy po baletach a tak teraz mysle czemku nie wskoczysz na weekendzie w pociag do holi? Jedziesz wysylasz kilka paczek badz listow i masz palonko albo na hardkora polkilo w majty pozdro dla angeli nie bedzie mi niemiec mowil co jest moralne pis jol

Morninsta

Banned
Buchów
1
z tego co tu wyczytuję panowie to nie ma znaczenia czy to londyn czy berlin, arabstwo jest zagrożeniem dla społeczeństwa, i tam gdzie jest ich na tyle dużo by tworzyć getta są niebezpieczni, tak? z resztą... i tak są niebezpieczni nawet w pojedynkę bo niewiadomo kiedy wybuchną.

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
17,922
Odznaki
1
Koles pyta o ziolo w Berlinie, wiec skonczcie juz o arabach, bo bedzie wpierdul.

Golas82

Member
Buchów
1
Witam właśnie nie wiem po co ta gadka o uchodzcach forum jest na inny temat :) ale wracając do sprawy to właśnie ogarnąłem w goerlitzer park bez problemu pełno podbija,, znienawidzonych,, czarnych ;-) 20 euro i jest spora paczuszka :) dzięki za podpowiedźi pozdrawiam

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół