nasiona marihuany

Bez fajek nie da rady ??

Wyszukiwarka Forumowa:
F

filip.

Guest
Czy nie mając wcześciej kontaktu z fajkami można zacząć normalnie jarać ziółko ??

F

filip.

Guest
no ale wiesz jednak można zacząć sie krztusić dymem i z normalnego zaciągania i w efekcje fazy będzie lipa :/

F

filip.

Guest
no jest jakieś wyjście ale w plenerze tak troszke trudniej o taki luksus... mam nadzieje że normalnie z lufki pociągne :):D

R

Raz

Guest
filip. napisał:
no ale wiesz jednak można zacząć sie krztusić dymem
jak się ksztusze to dopiero czuje że jestem na haju
filip. napisał:
i z normalnego zaciągania i w efekcje fazy będzie lipa
jakie efekcje? jaka lipa?
lubo napisał:
pal z wodnej
i po kłopocie chociaż co to za kłopot

F

filip.

Guest
hmm a wiec trudno jakoś bede musiał przebrnąć przez to nie będąc przyzwyczajonym do dymu... ale cóż czego sie nie robi z miłości :)

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
moim zdaniem jak nie paliles papierosow to nie mieszaj ziola z tytoniem gdyz zepsuje ci to faze!!gdeyz bendziesz sie nie za dobze czul i bedzie ci sie krecilo w glowie!!rozwiazanie wiec proste!!czysciocha!!troche sie poksaztusisz ale cuz musisz stracic dziewictwo :jocolor:

R

Raz

Guest
oj taki lolek na nowatora to chyba za dużo
troche sie poksaztusisz ale cuz musisz stracic dziewictwo
ja się ksztusze jak złapie dobrego dyma dobrego stuffu i wypuszcze to się wtedy ksztusze
ale nie jestem już w tych sprawach dziewicą

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
mi tez sie zdaza ze sie zaksztusze jak mi tak wejdzie na gardlo to sie ksztusi!!ale tak sie ma czasami mimo ze sie dlugo jara!!a zreszta przeciez nie pisalem zeby skrecal lolka z czysciochy!!tylko niech spali z 2 lofki czysciochy i tyle!!tyton odpada jak na pierwszy raz bo bendzie mu sie krecilo w glowie...

1

1tathc

Guest
a ja jak pale z rury to jak sie porządnie zapie****e(4-5dymów)to często czuje jakbym się zapowietrzył,toznaczy bekać mi sie kce ale niemoge i to mi stoi na wylocie z gardła, taki pmały pęcheżyk(powietrza czytam skuna skuna)niewiem dlaczemu ale ostro mnie to wk***ia,może zaduże dymy targam...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół