nasiona marihuany

Bezpieczne zapylenie

Wyszukiwarka Forumowa:
G

greenlife

Guest
poprostu czasem mnie ropieprzaja takie pytania na pozimie dziecka z 1 klasy: mamo czy kotek pani Krysi moze miec dzieci z kotkiem cioci Heni tak pod warunkiem ze jest to chlopcczyk i dziewczynka :twisted: :twisted:

no ludzie przeicec to chyba oczywiste jest

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
...nigdy nie zapylalem...na tam to pytanie wytarczylo dac krotka odpowiedz albo zostawic go w spokoju...
...czemu nie dopieprzysz do topica:
Slyszalem ze tylko drzewka plci zenskiej produkuja zywice zawierajaca thc.. To znaczy ze plec meska jest slabsza od zenskiej??
...tyle o tym pisze ze to przeciez jasne... :?

stryju

Well-known member
Buchów
1
czy ktoś z was nie ma odstąpić szczypty pyłków, mam dwie prawdopodobnie WW (nie wyglądają jak te na zdięciach które oglądałem) i zapylił bym jedną lub dwie gałązki bo chyba dobra roślinka bo jeszcze nie ma kwiatów a już ładnie pachnie :mrgreen:

[ Dodano: 2005-09-05, 14:37 ]
może jakaś odmiana z owocowym posmakiem, nigdy takiej nie paliłem bo u mnie tylko ostrą hemie sprzedają od której gardło boli i zwidki są a ja chcę czegoś naturalnego dlatego założyłem swoją hodowle :D

B

Booster

Guest
Ja mam metode na bezpieczne zapylenie (tak mi nsie przynajmniej wydaje).
Otóż znajdujemy sobie kilka miejscówek i jak roślinki podrosną tak żeby można bylo odróżnić płeć to na jednej plantacji zostawiamy tylko rośliny męskie a z reszty plantacji wypie****amy rośliny męskie. Następnie zbieramy pylek z roślin męskich i zapładniamy tą plantacje z której chcieli byśmy otrzymać nasionka. :roll:

virus895

Well-known member
Buchów
0
moim zdaniem to najlepiej tak:

gdy juz mozna odróznic meska od zeńskiej to męską ucinamy jakims ostrym narzedziem <zyletka> pod ukosem wsadzamy do wody tak rzeby do korzenie sie rozwineły i pyłek sie wykształcił nastepnie zbieramy go pędzelkiem albo czym kto woli do jakiegos naczynka podchodzimy do zeńskiej zamaczamy delikatnie pedzelka w pyłku i smarujemy bardzo delikatnie po tych kwiatuszkach które chcemy zapylic
mi sie zawsze udawało w indoor i nienarzekałem a zobaczyłem ta metode na tvn meteo taka gosciówa prowadziła program w niedziele to chyba było o zapylaniu jakiegos drzewka owocowego czy cos takiego a ze kwiety były obubłucioweto tam nieczebyło pylku zbierac tylko tak pomaziac po kwiatku i postanowiłem zrobic test i sie udał mialem siona z tych kwiatków które pomazgałem pedzlem

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ile miales nasion? odpisz pilne musze wiedziec ile bo hyba bede robil sezon na nasionka

virus895

Well-known member
Buchów
0
nie liczyłem ale wiem ze zapyliłem połowe 1 topa jednym pyłkiem od kumpla a połowe 2 topa od innego kolegi reszte topoów zostawiłem na ziółko

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
A dużo ma sie nasion zaluzmy z 3 gałązek szczytów? bedzie 50 nasion?

virus895

Well-known member
Buchów
0
zalezy ile jest kwiatów na gałązce jak chcesz sprubowac to zapyl sobie 1 topa albo tak iles kwiatków i co wyjdzie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół