akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

BHP i odpowiedzialność.

Wyszukiwarka Forumowa:

irek55

New member
Buchów
1
Witam!
Przejrzałem sporo tematów o montowaniu fotopułapek przez policję lecz niema tam nigdzie odpowiedzi na dwa pytania.
Czy można dostać zarzuty na podstawie samych zdjęć przy krzakach na przestrzeni 2-3 miesięcy ( bez złapania na gorącym)?
Psy znają adres growera, ,,prowadzą" go jakiś czas i któregoś dnia pukają do domu.
Czy obecne fotopułapki, kamery policyjne wydają błysk/ flash przy zdjęciu, nagrywaniu?

Green John

Walczę z ostrym cieniem mgły
Weteran
Buchów
5,015
Odznaki
7
Na podstawie samym zdjęć nie każdy może chodzić po lesie.
Raczej zawsze łapani są na gorącyn.
Fotopłapka robi kolorowe zdjęcia w nocy bez błysku. Jedyny sposób to wykrywacz kamer w nim kamera świeci.

Ayahuaska

Well-known member
Buchów
7,739
Bez kominiarki nie wchodzę na spota. Te lepsze kamery nie robią flesza w nocy. I masz czarno białe zdjęcie, w dzień tylko kolorowe. Jak się cykasz to montuję się kamerę od początku poczynań. Może nawet wisieć cały sezon. Koszt 700 zł z możliwością wysyłania zdjęć na e-mail.

LordKrzaczeK

Well-known member
Buchów
850
Odznaki
2
Bez kominiarki nie wchodzę na spota. Te lepsze kamery nie robią flesza w nocy. I masz czarno białe zdjęcie, w dzień tylko kolorowe. Jak się cykasz to montuję się kamerę od początku poczynań. Może nawet wisieć cały sezon. Koszt 700 zł z możliwością wysyłania zdjęć na e-mail.
Pierwsze co zrobiłem w zeszłym roku na rozpoczęcie przygody z partyzantką to zakup 2 sztuk. Jedna wisi na spocie, a drugą straciłem gdy zalało Mi spota.

Przyprawka

Ona bije brawa a ty bijesz sobie kuca
Buchów
1,181
Odznaki
3
Jak już wspominałem w swoich postach, polecam noktowizor.. widzisz podczerwień która oświetla wam te fotopułapki które Was mogą złapać :) Pierw trip w kominie, sprawdzając czy nagle nie robi się jasno na nokto.. a na spocie już możecie ściągnąć dziadostwo i się nie pocić jak świnie.

Ja dodatkowo jak latałem to termowizja jeszcze na daleko czy niema jakiś cieplejszych miejsc w lesie. :)

Krzysztof Kononowicz

Well-known member
Buchów
359
Kominiara, termowizja,dron i oczy w koło głowy. Czujność musi być ale też nie ma co wszystkiego przyswajać jak się coś zobaczy bo w bani robi się Kisiel. Miałem kilka takich zbiegów okoliczności że myślałem że już spota wykryli, motolotnia lata, jacyś ludzie,psy gdzieś blisko się kręcą itd. itd. Wiadomo czujność musi być ale jak ktoś jest obsrany to lepiej niech siedzi w domu, takie moje zdanie. Chyba że dwa trzy krzaki to wtedy bez przypału.🤘

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół