nasiona marihuany

Bieluń

Wyszukiwarka Forumowa:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Znajdz sobie bieluń lub lysiczke lancetowatą ;) albo znajdz sobię 10 kwitnących krzaków Hollands Hope ;)

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Odradzam bieluń... gowno po ktorym sie zyga a fazy sa chore. Kocimietke znajdz :p

R

Rider

Guest
Odradzam tego gatunku psychodelika poniewaz fazy sa niekontrolowane i strasznie nieprzyjemne, moj znajomy zajd po raz pierwszy... i ostatni. Jak mowil zero kontroli nad tripem niczego sie nie pamieta a przez to czesto sa wielkie problemy przez tripa ktory potrafi strasznie napaskudzic w zyciu osobistym. Polecam sie czegos dowiedziec http://www.hyperreal.info/neuro_groove/go.to/sec/130

[ Dodano: 2005-12-30, 12:47 ]
tu chodzi o Bieluń jak co

L

lechowiec

Guest
ja kiedys próbowałem Bielun :shock: szkoda gadac :cry: jak przedawkujecie to moze serce stanac :( :( :( ODRADZAM branie Bieluniu :!: :!: :!:

G

gorky17

Guest
Znam kolesia, który po zjedzeniu tego gówna (bieluń) znalazł się w szpitalu na OIOMie! Nie jedzcie/palcie tego!

D

donald_tusk

Guest
kaczor20 napisał:
Znajdz sobie bieluń lub lysiczke lancetowatą ;) albo znajdz sobię 10 kwitnących krzaków Hollands Hope ;)
Po daturze są fajne tripy. Ludzie lądują w szpitalu dlatego bo inni się zaczynają troszczyć o nich. Trip po bieluniu trwa do 2 dni i z reguły są to bardzo realne halucynacje czesto mylone z rzeczywistością. Pamietam jak po 4 liściach zjedzonych miałem halo słuchowe ;D Palić nie warto lisci.

Komar_THC

Well-known member
Buchów
0
Powiem wam jedno , jak macie zamiar to wziąść to załatwcie sobie ludzi do opieki, i duuuuuuuuzo wody. Ja na nastepny dzień miałem pocięte gardło. Ja juz tego nigdy nie wezme - zycie mi miłie. Haluny są naprawde ostre i cały czas . Po kwasie czy grzybach masz świadomość że to fikcia, bo bielnie nie :/

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
BiaLy_MiS napisał:
Odradzam bieluń... gowno po ktorym sie zyga a fazy sa chore. Kocimietke znajdz

A co może być po tej kocimiętce. Wiem gdzie kupić ale nie wiem czy warto, co ona daje człowiekowi?? Prubowałeś już?

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
to prawda że po bielunie robi się herbatke dla kolegów których tak naprawde nie ma?bo coś słyszłem :D

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Ktoś kiedyś pisał, że jego znajomy wbiegł do kibla, patrzy w lustro i drze się :
-Mamo zrób kotlety !

A

Anty22

Guest
Bielun jest bez sensu!! Faza przekosmiczna jestes w innym swiecie haluny caly czas ale na drugi dzien nic nie pamietasz. Podobno Nostradamus to wpie****al

szareczek

Active member
Buchów
0
""Podobno Nostradamus to wpie****al'" OOo ku**a jak to prawda to wiadomo skąd miał takie wizje.. :) Może też to wpie****ał Kopernik, Hitler i reszta...X) :cat:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
...i renia beger... i potem wiadomo skąd jej się te k***iki biorą - od bielunia

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół