• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

BIG BUD Ile jeszcze zostało ?

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
HPS 400w x 4
5 tyg veg
12/12 - 46 dzien
10l donice
gatunek : BIG BUD

Prosze o pomoc , co mam teraz stosować jakiś nawóz? chodzi mi o to żeby maksymalnie zwiekszyc plon,i co moge zorbic aby zmaksymalizowac zbiory Ile tak jeszcze zostało do ścinki

bialy0

Well-known member
Buchów
0
obserwuj trichomy, jeszcze troche , 2 tygodnie? lepiej wytnij te zolte liscie

G

Gość

Guest
nawóz i plon

HESI FOSFOR PLUS co sądzicie o tym nawozie na teraz?
Ile mozna sie spodziewać z jednego Big Buda indoor? Jest operowane 1m2 na 400w

boxman

Well-known member
Buchów
0
dla maksymalizacji plonów czytaj nałogowo to forum. Do scinki ponad miesiac

C

Cweluch

Guest
dokladnie.zobacz na innych relkach jak bb puchnie.smialo miech.pozdr

G

Gość

Guest
Update dzien 57 12/12

Minelo 10 dni od ostanich fot , co sądzicie ? bedzie ponad 100z jednego ? ile jeszcze hM? teraz leci hesi bloom complex+hesi fosfor plus+hesi super vit

big skun

Banned
Buchów
0
pokaz cala rosline bo po jednym kwiacie trudno to okreslic ale tak czy tak musisz jeszcze troche poczekac .100 gr z rosliny w soil bedzie ciezko ale nie jest to nie mozliwe wszystko zalezy jaki dlugi mialy weg(5 tyg powinno styknac) , swiatlo ,warunki etc.POWODZONKA I DO ZOBACZENIA PRZY:harvest:4 tyg do scinki moze 3<peace>

G

Gość

Guest
cała roślina

No wiec na życzenie tak wyglada cała , warunki w jakich sie znajduja są takie jakie byc powinny moim zdaniem,jest odpowiednia wilgotnosc a oswietla ja 400w hps, okres veg trwał 5 tygodni a od przełączenia 12/12 na zdjeciu mina 56 dzien

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół