nasiona marihuany

Big bud koncówka

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam dzisiaj mija 104 dzien zycia moich roslinek z czego jest to 70 dzien przełoczenia oswietlenia 12/12. Długo jeszcze je trzymać i ile mniej wiecej moze byc na jedynm takim pomidorku :)?

Tutaj topczan z bliska

Saico

Well-known member
Buchów
0
Ja bym obstawiał około 50 gram suchego z krzaka :) ( najmniej oczywiscie ) bo ładne ci porosły (bez treningu ? )
I jakie oświetlenie tam masz ile dokładnie wat ? :)

G

Gość

Guest
mma tam 4 x 400w ,rośliny bez treningu, donice 10l nawóz na kwitnienie Hesi Bloom Complex , Hesi Fosfor Plus , oraz dopalacz Hesi Super vit

jamajcanflower

Well-known member
Buchów
0
szczerze bez treningu się nie opłaca troche hodować np. lst niest bardzo proste do wykonania a daje dużo większy plon życzę udanych zbiorów :harvest:

G

Gość

Guest
Jaka miejscówka :D Ogólnie to myślę, że lepiej mogłeś to ogarnąć bo na tylu watach to można półtorej kilo wyciągnąć :)

FreshGrower

Well-known member
Buchów
0
Jak włoski są już brązowe i trichomy na pół mleczno brązowe to możez ciachać ( Zobacz pod lupą):harvest: ALE możesz potrzymać jeszcze troch aż większość będzie brązowa to wtedy faza będzie mocniejsza, tylko nie przetrzymaj ich za długo bo to będzie muzgo***

Masz możliwość zrobić zdjęcia makro?

Pozdro :yeahh:

FreshGrower

G

Gość

Guest
30 roslinek mam , bedzie z tego 2kilo ? :freak2: raczej nie mam mozliwosci zrobienia macro.

czarnybyk

Active member
Buchów
0
Jechali mu bo pewnie sami by chcieli mieć taką piwnice i możliwość wysadzenia tylu nasion.

Mi się osobiście podoba i nie każdy musi być pedantem jeśli chodzi o czystość.

Jest ok a ile będzie to się okaże nikt ci nie powie a przeliczać nie ma sensu jedno jest pewne zysk będzie na tyle duży że żadne banki by ci nie zapewniły taki przerób pieniążków przez wiele lat by taki procent uzyskać.:jaraczz:

tekbar

Well-known member
Buchów
0
Trochę się nie dziwie ze mu pojechali bo faktycznie mógł mieć z tego baaaaardzo dużo, tylko swoim zaniedbaniem zmarnował to ale to już jego sprawa:)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół