• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Big Mazar, 72 dzień

Wyszukiwarka Forumowa:

moodly

Member
Buchów
0
Witajcie!
Po tragedii jaka mnie spotkała (egzekucja plantów przez matkę naturę, przelanie którego mi się nie udało powstrzymać, 7/8 plantów padła) mam przyjemność zaprezentować Wam jedyną roślinę, która mi została (de facto, to był gratis xd)
Więc, zasadnicze pytanie. Czy termin około 14 dni jest jak najbardziej realny do ścinki?

IMG_20120711_103901_cleaned.jpg

IMG_20120711_103705_cleaned.jpg

IMG_20120711_103656_cleaned.jpg

IMG_20120711_103518_cleaned.jpg

D

delete

Guest
Ładny plancior i jeszcze raz dzięki za odpowiedź ;)
Masz jeszcze sporo białych włosów i listki jeszcze zieloniutkie jak ta lala. Sporo jeszcze brakuje; hmmmm 2 tygodnie może być za mało ale wszystko zależy od pogody. Lejesz coś na flo, przydałby sie jakiś cukiereczek typu melasa, na pewno będziesz zadowolony.

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
mi się wydaję że nawet przy za***istej pogodzie to tak ze 3tyg chociaż i jakieś dobre żarcie przez 2tyg dawać, tydzień flusha i :harvest:

FYAH

Well-known member
Buchów
0
Z żarciem to delikatnie bo ona już pokazuje, że się przejadła. Dałbym jej jeszcze coś ok 3-4 tyg ale jak zapewne wiesz to tylko szacunki. Lupa lub mikroskop prawdę powie.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół