• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

BigBerry Autoflow Femi GGS + (DF x LR) X AK47 - OUT PO RAZ PIERWSZY :)

Wyszukiwarka Forumowa:

7p1d

New member
Buchów
0
Witam,

dzisiaj wypakowałem pestki, 3h w wodzie, teraz leżą na wacie :) BigBerry w ilości 5szt. oraz DuckFoot x LowRyder 6szt. Po wykiełkowaniu mam zamiar je wrzucić do miniboxa żeby je troszkę wyciągnąć :)

Proszę o jakiekolwiek wskazówki jeśli chodzi o te odmiany i ich zachowanie w oucie :harvest:

Fotki od jutra bo kabel zagubiłem :spalony:

1. Póki co z nawozów mam jejdynie Biohumusa, co polecacie ze standardowych kwiaciarni ;>?

mariajanina

Member
Buchów
0
Bigberry- wymiata plon i moc , średni zapach. Niewielkich rozmiarów automacik o dobrym plonie w miarę stabilny mocno się krzewi. Szybki krasnal dobry do małych powierzchni albo gęstego sadzenia wiem bo sam takie sadziłem ale mi nie wyszło bo mnie nie było troche czasu i stały za długo w cieniu a co do reszty poszukaj w dziale hodowla:salut: co do nawozów ja stosuje biohumus na weg i planton K na flo

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół