• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

BigMazar AF ile jeszcze?

Wyszukiwarka Forumowa:

Blizna

Well-known member
Buchów
0
Siema. Byłem dziś na spocie i porobiłem pare zdjęć i tak sobie pomyślałem, że wrzuce je na forum żeby jakoś określić ścinkę mojego automata. Na ile wam to wygląda? Dodam, że według moich zaawansowanych obliczeń ma on już 92 dni odkąd wrzuciłem go w ziemie (?!) :O Zaczął kwitnąć około 25 lipca.

Niestety komary popsuły gdzieniegdzie ostrość, ale źle nie jest jak na komóre :jaraczz:

Ostatnia edycja:

Zielarz15

Well-known member
Buchów
0
No ja mysle ze jeszcze jakis tydzien dwa i kosa zeby napuchnal jeszcze :D I zobacz ile jest brązowych trichomow <joint> Jak bys byl w stanie wrzucic zdjecia makro to by bylo git :spalony:

Blizna

Well-known member
Buchów
0
No to gitara :jaraczz: Zastanawia mnie tylko co spowodowało, że ten automat się tak opóźnił, że rośnie już 93 dni a jeszcze mu troszkę zostało? :scratch: :scratch: Może dlatego, że wsadziłem go do ziemi z mała doniczką torfową i trochę to trwało zanim się rozłożyła i puściła dalej korzenie?

D

delete

Guest
Całkiem możliwe, że to spowodowało te opóźnienie. Tak jak koledzy piszą 2 tygodnie.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół