• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Biotabs zestaw - dawkowanie / sposób użycia

Wyszukiwarka Forumowa:

Pysku

Zawsze gram do ostatniego gwizdka
Buchów
4,377
Odznaki
5
Za każdym razem jak kupuje tabsy to npk się różni. Dzisiaj kupiłem nowe i też jest lekka różnica do poprzednich.
Stare.
WhatsApp-Image-2024-11-06-at-19.10.35-1.jpg

Nowe.
WhatsApp-Image-2024-11-06-at-19.10.35.jpg

A i kupiłem nowy bactrex i też jest zbrylony.
A pokaż które ci się trafiły tabsy. Takie szare czy jakby kremowe. Teraz zamówiłem tabsy i pierwszy raz mają inny kształt i kolor , pierwszy raz dostałem inne a pary razy już je zamawiałem

KasperTHC

Well-known member
Buchów
46
Mi się wydaje że te są nawet lepsze bo te stare za dużo azotu miały

skuna

¿Gieta skuna?
Buchów
2,100
Odznaki
6
Czy roztwór Orgatrexa 40ml/l + 2g Bactrexa, który stały tydzień z ciemnej szafie w otwartych butelkach nadaje się jeszcze do użytku? Zastanawiam się czy w takim roztworze zaszedł proces taki jakby zaszedł w glebie i czy przypadkiem nie popalę roślin

zaufanie6969

Member
Buchów
3
Czy roztwór Orgatrexa 40ml/l + 2g Bactrexa, który stały tydzień z ciemnej szafie w otwartych butelkach nadaje się jeszcze do użytku? Zastanawiam się czy w takim roztworze zaszedł proces taki jakby zaszedł w glebie i czy przypadkiem nie popalę roślin
@Eko Ci z przyjemnością odpowie. On lubi pytania o nawozach.

Eko

997
Weteran
Buchów
21,729
Odznaki
13
Procesy zachodza cały czas ale jak sama nazwa wskazuje są to bakterie a one potrzebują chyba tlenu do rozwoju? Więc pewnie mogly już zginąć te które są piorytem tego środka, lepiej zrobić drugi

skuna

¿Gieta skuna?
Buchów
2,100
Odznaki
6
Dzięki za odpowiedź, w między czasie zobaczyłem, że roztwór spleśniał z wierzchu więc tak czy tak, trafił do kibla

MiczBuhanen

Well-known member
Buchów
5,374
Odznaki
7
W wodzie też jest rozpuszczony tlen więc bakterie tlenowe mogą go pobierać ?
Ciekawe czy nadmiar bakterii tlenowych nie będzie "zabierał" tlenu dostepnego dla roślin?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół