akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Biotabs zestaw - dawkowanie / sposób użycia

Wyszukiwarka Forumowa:

Good God Root Rot

Well-known member
Buchów
24
Pytanie o recykling podloza. Wg instrukcji karza wywalic 5 cm wierzchniej warstwy a caly korzen i reszte zostawic na nastepna roslinke (do 4 razy w jednej glebie max). Ze niby ta mikoryza se tam zyje dalej i lepiej dziala w bardziej wyjalowionej glebie dla roslinki. Tylko pytanie, czy musze to podlowac woda? Bo okolo 3 tygodnie to ja startuje w mniejszych donicach a te musialbym specjalnie podlewac zeby to tam nie obumarlo? Czy tez bedzie gites jak to przelezy 20+- dni i przeschnie? Bakterie to na pewno zdechna, i czy to tez nie jest istotne?

plejerone

Well-known member
Weteran
Buchów
3,034
Odznaki
2
Czy startrex i silicium z light mixem (dawki wg instrukcji) plus tableta na 11 litrów moga popalić np. 2 tygodniowe sadzonki?

Leniwy

Well-known member
Buchów
1,962
Odznaki
4
Ja tak robiłem przy przesadzaniu do ziemi z poprzedniego grow i teraz też tak zamierzam zrobić tylko ziemia będzie po dwóch grow.

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
9,204
Odznaki
5
Czy startrex i silicium z light mixem (dawki wg instrukcji) plus tableta na 11 litrów moga popalić np. 2 tygodniowe sadzonki?
Nie, o ile warunki temp/wilgoptność będą w normie. Ja zawsze dawałem taki set, 2 tabletki i nigdy nic nie popaliłem.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół