pytalem samego Karela z Biotabsa o trwalosc wszystkich produktow bo kupowalem najwieksze pudelka, czy mi to wytrzyma powiedzmy 3 lata i powiedzial, spoko, a zalecil trzymanie Bactrex i Mycotrex w lodowcePanowie pytanie o PK Booster Compost Tea. zostalo mi z przed 3 lat pół puchy . Otworzyłem nadal sypka wyglada jak by nic się nie stało z nią.
Ma jeszcze prawo bytu ? Czy lepiej zamówić pk 5-8 ?
dopiero 8 dzień wega . wszystko inne nowe zamówione . Ale wolę szybciej wiedzieć i ewentualnie zamówić nowa tee lub pk 5-8 .Ma ma,a czemu ma nie mieć. Dawaj oragtrexu a jak nie masz to melasy i wstawiaj herbatkę. Dla lepszego efektu bactrexu a jak go nie masz to nawet organicznego biohumusa
No właśnie moja ma już ponad 3 lata trzymana w piwnicy temp pewnie do 20°Cpytalem samego Karela z Biotabsa o trwalosc wszystkich produktow bo kupowalem najwieksze pudelka, czy mi to wytrzyma powiedzmy 3 lata i powiedzial, spoko, a zalecil trzymanie Bactrex i Mycotrex w lodowce
" I recommend storing bactrex and mycotrex in the fridge ( not the freezer). The products will last forcst least 3 years. "
Jasne ze tak.Ale czy potrzebuja to musisz juz sam wiedziec jak karmiles wczesniejCzy tabletkę biotabs powinno się dawać na indukcji? Mam też zagwostkę z dodaniem orgatrexu, zawsze dawałem razem z tabletką według instrukcji ale teraz trochę mi się to rozjechało. Rosliny, mają ponad miesiąc wega i są drugi dzień na indukcji, ziemia z poprzedniego grow.
Mój pomysł na sytuację to podlać 40ml/l orgatrexu pod koniec indukcji, a potem lać normalnie biopk od 2 tygodnia flo tylko nie wiem kiedy wetknąć tabletkę, żeby to zadziałało i nie zamuliło mi rośliny. A może już w ogóle nie dawać orgatrexu albo w mniejszej dawce? Proszę o pomoc.
Widać bez znajomości języka.. po niemiecku miesza się ziemię z startrex, a mycotex dodaje się dopiero w otwór sadzeniowy 5gram.tzn? Skąd mamy wiedzieć co pisze w drugiej tabelce skoro jest po niemiecku?
i po cyferkach jeszcze ze tabletke się wpycha na 10 cm a nie na 5Widać bez znajomości języka.. po niemiecku miesza się ziemię z startrex, a mycotex dodaje się dopiero w otwór sadzeniowy 5gram.