• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Biovita- Ziemia do wysiewu z wloknem kokosowym ph 6-7

Wyszukiwarka Forumowa:

viledaszek

Well-known member
Buchów
0
Siema!

Bawil sie ktos ta ziemia? wyglada na cos fajnego, duzo wlokna kokosowego i lekkiej ziemi i do tego ph 6-7, za worek 20l dalem 12zl w ogrodniczym ktory najtanszy nie jest...

sklad wg producenta: wysokiej jakosci torf, wlokno kokosowe, kreda, piasek gruboziarnisty, perlit i wieloskladnikowy nawoz

viledaszek

Well-known member
Buchów
0
chcialem odswiezyc temat i podzielic sie doswiadczeniami :)

Ziemia spisala sie za***iscie, zadnych problemow z ph, nie wiele sie ubija po podlaniu i raczej nie tworza sie grudki.

po zmieszaniu z perlitem stanowi za***ista mieszanke.

nie nawozilem w ogole przez pierwsze 2-3 tygodnie i planty nie wykazywaly zadnych niedoborow wiec wydaje mi sie ze jest dosyc bogata w skladniki odzywcze

leniwiec

Nick Kompostow
Weteran
Buchów
7
ja ją testuję właśnie, ale solo - bez żadnych domieszek.
ciekawi mnie tylko dlaczego piszą o perlicie na opakowaniu, a w środku jakoś go nie widziałem...

mam tylko nadzieję, że ten kokos zrobi robotę i nie zbije mi się to w jakiś kit.

<peace>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół