• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Black Master AF FEM 65dzień flo, kiedy ścinka + kilka pytań

Wyszukiwarka Forumowa:

Marian_Jane

Member
Buchów
0
Witam, to mój pierwszy grow.
2x400W HPS, 2 panele wentylatorów z czujnikami z szafy-serwera i jeden duży mieszający, wyciąg - komin. Box 2,3m x 1m x 1,3m.
Z racji tego że dopiero dzisiaj zabrałem się za zrobienie jakiś zdjęć, nie umieszczam tego w dziale fotorelacji, jeżeli się mylę proszę admina o przeniesienie.

Krótka historia:
Pomidorki miały od początku trochę ciężkie życie, bo najpierw je zasadziłem, a dopiero później zacząłem się edukować na temat growingu, więc wyglądają jak wyglądają. Na flo dostawały zestaw od canny. W tym momencie mają ok 65 dzień kwitnięcia. Z tego powodu, że moje panny nierównomiernie kwitną, zdecydowałem się na ucięcie kilku dojrzałych już topów głównych, resztę chcę jeszcze potrzymać. I w tym miejscu kilka pytań:
-wszystkie 21sztuk to rzekomo Black Master AF Fem od f2seeds, skąd więc różnica w ich wyglądzie i rozmiarze?
-proszę mnie upewnić czy dobrze rozumuję - od 7 dni podlewam samą wodą, z powodu temperatur które sięgają w boxie 30stopni (pod warunkiem że wentylatory chodzą na maxa) podlewane są codziennie po 400ml. Zamierzam trzymać je jeszcze z tydzień podlewając wodą, później flush i 48h ciemni tak?

Poniżej wrzucam foty poglądowe wszystkiego razem, jak i szczególnych przypadków z którymi nie wiem ile mam jeszcze czekać, albo generalnie co robić, makro zawsze jest zdjęcia powyżej. Sory za jakość makro, ale pierwszy raz miałem w ręku ten aparat i nie miałem za dużo czasu na próby zdjęciowe.
Mile widziane z***ki/pochwały i ogóle opinie. :spalony:

W boxie

1.

2.

3.

4.

5. Mam takiego wyglądu dwie panny, jak je ogolę, to może zostanie na bolka...:pl:

6. Ten mi chyba wyszedł najładniejszy, wyrobi się w tydzień?

7. Pięć głównych po fryzjerze - na mokro 196g.

Abym wiedział o co chodzi, proszę o wszelakie odpowiedzi w formie np.:
1. Daj mu 3 dni
2. Ścinaj
3. Wrzuć do ogniska i wąchaj dym
4. itd, itd, itd

Dzięki i z fartem panowie!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół