• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

blackberry fem bedzie cuś z tego

Wyszukiwarka Forumowa:

unnamed

Well-known member
Buchów
0
Witam
Jako gratis dostałem blackberry fem , poczytałem kapkę i już wiem czemu to gratis. Czy jest jakaś możliwośc przyspieszenia kwitnienia ?? ( wiem że można przykrywać aby " skrócić dzień" - może ktoś zna inne metody ? podpowiedzi mile widziane . pozdro

to ta u góry .. dlaczego dwie na raz ... hmmmm

cały fotoblog na
https://www.forum.haszysz.com/roofgrow-ww-af-fem-blueberry-af-t64539.html
zapraszam ;)

Ostatnia edycja:
Buchów
0
tez mam gratisowego blackberrego, ma 2 miechy i nie kwitnie, kolega ma 3 tyg starszego i tez nic :/

unnamed

Well-known member
Buchów
0
zapewne thc thc ..... :/ dlatego proboje sie dowiedzieć jak przyspieszyć kwitnienie , zapewne Tobie też to pomoże :)jest sznsa ............

glock

Well-known member
Buchów
0
zapewne thc thc ..... :/ dlatego proboje sie dowiedzieć jak przyspieszyć kwitnienie , zapewne Tobie też to pomoże :)jest sznsa ............

siema no ja tez mam z thc i ladnie kwitnie

aa wlasnie to juz zapytam koleszka sciol 2 dni temu blackbeery i czy to norma ze czym bardziej suche mniej pachnie ??

unnamed

Well-known member
Buchów
0
miałem dostać 2 af fem , doszedł 1 fem ... więcej nie zrobie tam zakupów, a posadziłem bo bedzie na czym trenowac :D, może da się jakoś (w prosty chłopski ( łatwy i nie wymagający )sposób przyspieszyć kwitnienie) i nie bedzie źle :), ja tam jestem dobrej myśli -w sumie zanim dojdzie (jesli )zjaram już dwa automaty i ... to się lubi co się ma <lol>
siema no ja tez mam z thc i ladnie kwitnie

aa wlasnie to juz zapytam koleszka sciol 2 dni temu blackbeery i czy to norma ze czym bardziej suche mniej pachnie ??
hmmmm ... skoro blackberry nie dochodzi w naszym klimacie a Ty masz już kwitnącą a koleżka już ściął to może automaty macie ;P

glock

Well-known member
Buchów
0
miałem dostać 2 af fem , doszedł 1 fem ... więcej nie zrobie tam zakupów, a posadziłem bo bedzie na czym trenowac :D, może da się jakoś (w prosty chłopski ( łatwy i nie wymagający )sposób przyspieszyć kwitnienie) i nie bedzie źle :), ja tam jestem dobrej myśli -w sumie zanim dojdzie (jesli )zjaram już dwa automaty i ... to się lubi co się ma <lol>

hmmmm ... skoro blackberry nie dochodzi w naszym klimacie a Ty masz już kwitnącą a koleżka już ściął to może automaty macie ;P

nie nie indoor ale czy to norma ze mniej pachnie czym wiecej schnie??

unnamed

Well-known member
Buchów
0
nie nie indoor ale czy to norma ze mniej pachnie czym wiecej schnie??
apropo zapachu się nie wypowiadam ... miałem 5 ww w szafie koło której przechodziło mnóstwo osób i nikt nic nie wyczuł tak że .... poza tym nie bardzo wiem co macie :/

Estevez

Well-known member
Buchów
0
kolego zastanów się, jak niby chcesz przyśpieszyć kwitnienie ?? że niby ripenem?, skoro ganja kwitnie zazwyczaj 7-12 tygodni,( zalezy od odmiany) to twoja też musi kwitnąć minimum te 7 tygodni, większość odmian jest gotowa po 9 tygodniach, i twoja zapewne tez , choć najlepiej będzie wiedział producent, dlatego nie ma co przyspieszać specyfikami, spokojnie ci dojdzie, do końca wrzesnia daleko ----- lepiej spalic 3 buchy, jak 10 i nie mieć dość :smokee:

unnamed

Well-known member
Buchów
0
kolego zastanów się, jak niby chcesz przyśpieszyć kwitnienie ?? że niby ripenem?, skoro ganja kwitnie zazwyczaj 7-12 tygodni,( zalezy od odmiany) to twoja też musi kwitnąć minimum te 7 tygodni, większość odmian jest gotowa po 9 tygodniach, i twoja zapewne tez , choć najlepiej będzie wiedział producent, dlatego nie ma co przyspieszać specyfikami, spokojnie ci dojdzie, do końca wrzesnia daleko ----- lepiej spalic 3 buchy, jak 10 i nie mieć dość :smokee:
w pierwszym poście napisałem o metodzie niechemicznej ( sztuczna noc) wsadziłem do małej doniczki ( krzak powinien zacząć się bronić gdy korzenie już nie mają miejsca i zazwyczaj obroną jest kwitnienie - czyt. woli wydać potomstwo niż umrzeć bez potomków), może są jakieś inne metody .... do końca września może i daleko ale ona jeszcze nie zaczęła kwitnąc :/

Estevez

Well-known member
Buchów
0
albo się tak spaliłem , że nie wiem co widze, ale patrząc na twoje zdjęcie, krzak na dole ma kilka (5-7) stożków kwitnących, jest zapewne w drugim tygodniu flo, a ty twierdzisz , że ona nie kwitnie ????????????? hmmmm, zgłupiałem :D

unnamed

Well-known member
Buchów
0
albo się tak spaliłem , że nie wiem co widze, ale patrząc na twoje zdjęcie, krzak na dole ma kilka (5-7) stożków kwitnących, jest zapewne w drugim tygodniu flo, a ty twierdzisz , że on nie kwitnie ?????????????
ojjjjj przepraszam ... masz rację... na fotce jest też blueberry af fem( w jednej skrzynce z blackberry ) wybacz ale też palę :bounce:
ps . od lipca nie pije ... to mi nie służy :/

ernest87

Member
Buchów
0
ewentualnie do boxa może i 12/12 może to coś da...pare lat temu miałem blueberry reg. też nie bardzo chciała kwitnąć więc dokończyłem ją w szafce.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół